Idąc tropem Arta dopisałem DNSy tepsowe, strona otwiera się zdecydowanie szybciej bez namysłów i oczekiwania. Poprzednio miałem z home.pl i działały gorzej. Dzięki Art za wskazówkę.
Prośba o sprawdzenie strony
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mark33 Wyświetlenie odpowiedziIdąc tropem Arta dopisałem DNSy tepsowe, strona otwiera się zdecydowanie szybciej bez namysłów i oczekiwania. Poprzednio miałem z home.pl i działały gorzej. Dzięki Art za wskazówkę.
Comment
-
-
No to wymiękłem z ta stroną , potwierdzić mogę, że dnsy jej nie tłumaczą.
Mam prośbę jeżeli komuś działa www.poniatowski.org.pl proszę wejść na stronę http://lg.tpnet.pl/ do okienka wkleić link do poniatowskiego, zaznaczyć ping kliknąć submit i opisać co wyszło.Last edited by mark33; 2009-03-25, 21:44.
Comment
-
-
Dzisiaj niestety nie chodzi.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika nosugar Wyświetlenie odpowiedziDziś nie działa na Firefoxie 3.0.7, Operze 9.63, IE7, ale - a może głównie - nie pinguje po prostu. Czy po IP normalnie się otwiera?
Przed chwilą bawiłem się takim narzedziem http://cqcounter.com/whois/ rozpoznaje pięknie różne strony podając fajne dane ale poniatowskiego nie ugryzło
Comment
-
-
U mnie już nie chodzi."Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowy
Comment
-
-
Ponownie proszę o sprawdzenie , czy działa ta strona: www.poniatowski.org.pl , ale tym razem zamieszczenie meldunków tylko w przypadku, gdy działa.
Dziękuję wszystkim za dotychczasową i przyszłą pomoc.
Comment
-
Comment