No właśnie tez bym miał taka prośbe do kogoś z kolegów lub koleżanek .Nie jestem biegły w temacie grafiki i raczej marne szanse abym się szybko nauczył.Poczyniłem właśnie swoje pierwsze piwo Pale Ale i chce je podać gościom na moje imieniny 29 VI .W związku z tym chciałem zadbać o oprawę zewnętrzna butelek czy mogę liczyć na pomoc kogoś .Jakiś szkic tzn elementy które będą stałe to już mam a reszta to już doświadczenie projektanta
Ja też w temacie etykiet - może i mi ktoś pomoże
Collapse
X
-
Na tym forum jak poszukasz znajdziesz gościa, Który zbiera etykiety z piw domowych !!!
Będziesz tam miał kopalnie wzorów, i nie potrzeba do tego grafika.
Jak sam zrobisz będzie to TWOJA najpiękniejsza etykieta
Łap za mychę i do roboty !!!!
pozdrawiam M.Piwo jest dowodem, że Bóg nas kocha i pragnie naszego szczęścia.
Beniamin Franklin
-
-
Zwykły Paint wystarcza do zrobienia etykiety. To nie jest filozofia.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Znacznie lepszy jest Inkscape - program do grafiki wektorowej, całkiem darmowy. Możliwości conajmniej takie, jak CorelDRAW 7 - czyli spokojnie wystarczy.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Ja wiem, że macie dobre zamiary ale zaprawdę powiadam wam - nie każdy potrafi zrobić etykietę i żaden program nie jest wystarczająco prosty dla takiej osoby"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
Comment