Otóż, piszę licencjat, właściwie to jestem na jego finiszu. Temat powyżej wymienionego brzmi: "Alkohol jako ważny aspekt życia towarzyskiego podtrzymujący więzi społeczne", co by nawiązać jakkolwiek do forum, napomknę, że w rysie historycznym znalazło się sporo o piwie. Do napisania pozostał mi ostatni rozdział, do którego "stety", niestety muszę przeprowadzić badania. Do ich przeprowadzenia używam wykonanej przeze mnie własnoręcznie ankiety. Wszystkich, którzy byliby chętni podjęcia się tegoż karkołomnego wyzwania i wspomóc mnie, w tym przedsięwzięciu proszę o kontakt drogą mailową. Osobom takim prześlę ankietę a już na pewno stokrotnie podziękuję Ankiet potrzebuję około 50-ciu, w sumie, a do tej pory udało mi się zdobyć ich zaledwie dziesięć, więc każda odpowiedź jest dla mnie jak na wagę złota.
Jeśli jakiekolwiek elementy wyżej zamieszczonej przeze mnie treści są niezgodne z regulaminem forum, proszę o jej możliwie jak najszybszą destrukcję.
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów!
Jeśli jakiekolwiek elementy wyżej zamieszczonej przeze mnie treści są niezgodne z regulaminem forum, proszę o jej możliwie jak najszybszą destrukcję.
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów!
Comment