kto pije Harnasia?
Collapse
X
-
Comment
-
Comment
-
Hehehe zapewniam Cię, że jest zupełnie inaczej - przynajmniej w sporej grupie osób.
W Łodzi i miastach widzewskich Fan Clubów Harniasia pije się bo jest sponsorem Widzewa, inaczej nie sprzedawałby się bo jest niestety słaby pod względem smaku. Pije się go przed meczami, po meczach, w drodze na mecz. W pierwszych dwóch przypadkach w pijalkach, w tym trzecim często kupowany na stacjach benzynowych po drodze. Czasem służy do zapijania gorzałki.
Do tego na osiedlach chłopaki pijają Harnasia ze sklepu chociaż narzekają, ze brakuje jakichkolwiek promocji związanych z Widzewem (choćby takich jakie ma Bosman dla Pogoni i Piast dla Śląska).
To tak pokrótceLast edited by YouPeter; 2009-10-30, 17:20.Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.Comment
-
Staram się nie pić H. ale gdy kompletnie nic nie ma a się chce to zdoję...
Mój kumpel pije w 90% H. bo się przyzwyczaił i oczywiście cena...
- ale będąc z nim w sklepie obok jego bloku, wskazałem mu niewiele droższe alternatywy np. Perła, Łomża i na niewiele się to zdało... dalej bierze H....
- czemu to w końcu przypisać?Comment
-
-
Hehehe zapewniam Cię, że jest zupełnie inaczej - przynajmniej w sporej grupie osób.
W Łodzi i miastach widzewskich Fan Clubów Harniasia pije się bo jest sponsorem Widzewa, inaczej nie sprzedawałby się bo jest niestety słaby pod względem smaku. Pije się go przed meczami, po meczach, w drodze na mecz. W pierwszych dwóch przypadkach w pijalkach, w tym trzecim często kupowany na stacjach benzynowych po drodze. Czasem służy do zapijania gorzałki.
Do tego na osiedlach chłopaki pijają Harnasia ze sklepu chociaż narzekają, ze brakuje jakichkolwiek promocji związanych z Widzewem (choćby takich jakie ma Bosman dla Pogoni i Piast dla Śląska).
To tak pokrótce
Wyrazy współczucia picia tego czegośLast edited by Pogoniarz; 2009-11-27, 09:02.
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Staram się nie pić H. ale gdy kompletnie nic nie ma a się chce to zdoję...
Mój kumpel pije w 90% H. bo się przyzwyczaił i oczywiście cena...
- ale będąc z nim w sklepie obok jego bloku, wskazałem mu niewiele droższe alternatywy np. Perła, Łomża i na niewiele się to zdało... dalej bierze H....
- czemu to w końcu przypisać?Comment
-
Widzę że produkt H. nie cieszy się tu wzięciem... ponad rok głucho...
- wcale się temu oczywiście nie dziwię...
Nachodzą mnie jednak czasem myśli żeby sprawdzić zawartość toksyn w tym "wytworze" inżynierii HGB ale jednak nie podejmuje tego ryzyka...
Widzę że inni też są tego samego zdania...Comment
-
-
Harnasia pija sporo osób przy okazji meczów Widzewka. Też bym chciał za sposnora jakieś lepsze piwo ale lepsze piwa nie mają kasy na sponsoring"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"Comment
Comment