Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Zabina23
Wyświetlenie odpowiedzi
Ankieta
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Zabina23 Wyświetlenie odpowiedziNie pozostaje mi nic innego jak podziękować za tak wnikliwe uwagi i poświęcony czas. Oczywiście masz absolutną rację. Wszystko co napisałeś jest trafne i takie mądre. NIe wiem jak mogłam nie zauważyć tych błędów.
Jestem również ciekawa czy wypowiedzi pozostałych użytkowników są tak dogłębnie przez Ciebie analizowane.
Czekam na nową, lepszą ankietkę.
W cytowanej wypowiedzi znalazłem dwa błędy interpunkcyjne.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grzech Wyświetlenie odpowiedziKażdy piszący, liczy po cichu że pieczarek nie zanalizuje jego postu.
Czekam na nową, lepszą ankietkę.
W cytowanej wypowiedzi znalazłem dwa błędy interpunkcyjne.
Comment
-
-
I słusznie - wielokropek ma trzy kropki i wstawia się go bez spacji z przodu.
Samokrytycznie przyznam, że zastosowanie przeze mnie myślnika powyżej byłoby ocenione negatywnie przez purystów, gdyż myślnik powinien funkcjonować przede wszystkim jak nawias, czyli oddzielać zdanie wtrącone na zasadzie myślnik-zdanie-myślnik.
Pomijając już, że znak "-" na forum to nie myśnik, a dywiz, ponieważ takie jest kodowanie.
Poza tym w domu wszyscy zdrowi. Ankietę wypełniłem.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziPoza tym w domu wszyscy zdrowi. Ankietę wypełniłem.Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika naczelnik Wyświetlenie odpowiedziwypelniles poprawnie- te ankiete- nie omijajac zadego z pol, pol ankiety ?Ostatnia zmiana dokonana przez krasnal45; 2009-12-03, 05:44.
Comment
-
-
Naczelnik ma dyspensę bo jest zielonyOstatnia zmiana dokonana przez ART; 2009-12-03, 11:43.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Wypełniłem. Mam nadzieję, że nie zrobiłem żadnego błędu w klikaniu myszką...Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marcin_wcPodobało mi się pytanie na koniec.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Zabina23Dziękuję za tą drobną uwagę, nie ma jak miłe przyjęcie na forum. Od teraz postaram się używać języka polskiego jak należy. Będę sprawdzać każdy wyraz i formę wypowiedzi żeby przypadkiem kogoś nie urazić.
Nie pozostaje mi nic innego jak podziękować za tak wnikliwe uwagi i poświęcony czas. Oczywiście masz absolutną rację. Wszystko co napisałeś jest trafne i takie mądre. NIe wiem jak mogłam nie zauważyć tych błędów.
Jestem również ciekawa czy wypowiedzi pozostałych użytkowników są tak dogłębnie przez Ciebie analizowane.
Comment
-
Comment