Jak w temacie. Poszukuję adresu sklepu lub namiary na takowy przybytek w Polsce, gdzie można zakupić spodnie bawarskie, marynarkę lub kapelusz rodem z Bawarii.
Ps. allegro już znam
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka
Jak w temacie. Poszukuję adresu sklepu lub namiary na takowy przybytek w Polsce, gdzie można zakupić spodnie bawarskie, marynarkę lub kapelusz rodem z Bawarii.
Ps. allegro już znam
Ps. allegro już znam
Na miejscu chyba znajdziesz szybciej. Spróbuj w Ciuchlandach
Okazało się, że najlepszym sklepem w Polsce z bawarskimi ciuszkami jest ebay.de. Piękne rzeczy i na szczęście niezbyt drogie. Spodnie skórzane w cenie 50-60euro, koszule 15euro, buty 35 euro. Jedynie słaby wybór jest z marynarkami.
"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson No Hops, no Glory :)
Okazało się, że najlepszym sklepem w Polsce z bawarskimi ciuszkami jest ebay.de.....
ebay.de.....raczej jest niemiecki
2800 nowe piwa opisałem na forum
Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec listopada 2023 r. liczy 13147 piw z 181 krajów
Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria
Okazji jest cakiem sporo. Piwne wyjazdy, weekendy po za miastem...
aaaa, myślałem, że jakieś fantazje erotyczne
Milicki Browar Rynkowy Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2
"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
No cóż. Przykro mi, że ciebie zawiodłem
Mnie nie zawiodłeś, raczej uspokoiłeś
Milicki Browar Rynkowy Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2
Poszukuję adresu meilowego do użytkownika o nicku ,, VITIA 1 " . Kontakt przez priv na browar . biz nie działa a bardzo zależy mi na wysłaniu wiadomości do Pana Witolda . Jeżeli ktoś może mi pomóc będę bardzo wdzięczna .
Z góry dziękuję !!...
Zwracam się do nieocenionych forumowiczów i gorącą prośbą. W związku z przygotowywaniem kolejnej książki (temat niech będzie na razie niespodzianką) poszukuję książki "150-lat browaru w Łańcucie 1834 - 1984". Osobiście jej nie posiadam i choć mam ją namierzoną w jednej...
Witam. Poszukuję podstawek Abyss ABYSS 001,002,003. Brewera BREWR 002. Gryfus GRYFS 001. Ninkasi NKASI 002. Pivovsky PIVOV 006. Piwoteka PIWTE 002 "mini". Trzech Kumpli TRZKU 002 i 008 oraz Jabłonowo JABBL 007. Kupię lub wymienię na inne podstawki. Proszę o PW i z góry dziękuję
Witam !
Poszukuję tych oto kapsli ze zdjęć do uzupełnienia moich braków w kolekcji kapsli.Jeśli ktoś by chciał odsprzedać w rozsądnej cenie to bardzo proszę o kontakt na P.W W załączeniu zdjęcia . { zdjęcia pochodzą z internetu NIE SĄ MOJĄ WŁASNOŚCIĄ } Dziękuję za odpowiedź...
Comment