Abernacka,jodłowac też się będziesz uczył ? Tak z ciekawości pytam.
Poszukuje/zakupię strój bawarski
Collapse
X
-
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
-
-
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedzi(...)Jedynie słaby wybór jest z marynarkami.
Comment
-
-
-
Nie ma, nie ma, Zamieść najpierw zdjęcie siebie w tych gatkach- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziNie ma, nie ma, Zamieść najpierw zdjęcie siebie w tych gatkach
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziHehe, niech i tak bedzie Gatki są długości 3/4, dlatego na fotkę będziesz musiał trochę poczekać aż z lekka się ociepli.
Comment
-
-
W domu? Nie lubię sobie robić takich fotek w domu. Poczekajcie proszę do pierwszego mojego wyjazdu ( w sumie dwóch) w marcu. Fotka przy kufelku piwa prosto z tanka lub przed jakiś browarem jest zdecydowanie lepsza niż fotka wykonana przy okazji kolejnej nasiadówce w domu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziW domu? Nie lubię sobie robić takich fotek w domu. Poczekajcie proszę do pierwszego mojego wyjazdu ( w sumie dwóch) w marcu. Fotka przy kufelku piwa prosto z tanka lub przed jakiś browarem jest zdecydowanie lepsza niż fotka wykonana przy okazji kolejnej nasiadówce w domu.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziW domu? Nie lubię sobie robić takich fotek w domu. Poczekajcie proszę do pierwszego mojego wyjazdu ( w sumie dwóch) w marcu. Fotka przy kufelku piwa prosto z tanka lub przed jakiś browarem jest zdecydowanie lepsza niż fotka wykonana przy okazji kolejnej nasiadówce w domu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziHe, robiąc fotkę w niektórych niemieckich browarach w marcu (w zasadzie - przed nimi), może się zdarzyć tak, że tam, gdzie Ci się będą zaczynać gatki, tam też będzie kończyć się śnieg... .
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziUspokoję ciebie Nie przewiduję w marcu śniegu ani w Szkocji ani w Północnej Nadrenii.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Comment