Marktplaats

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • jacer
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    • 2006.03
    • 9875

Jak dobrze pamiętam to: bez ceny minimalnej
    Milicki Browar Rynkowy
    Grupa STYRIAN

(1+sqrt5)/2
    "Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
    "Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
    No Hops, no Glory :)

Comment

• Bazyl36
      Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
      • 2006.05
      • 150

Dzięki za pomoc transakcja doszła do skutku choć nie dokładnie ta o którą mi chodziło, zasady tam są trochę dziwne T.e.a.b. to cena zadowalająca sprzedającego i choć nadal towar jest wystawiony to faktycznie jest sprzedany i ktoś mnie ubiegł.
      Kupiłem za to takie kulawki.
      Attached Files

Comment

Related Topics

Collapse

• dadek
        Belgia, Leuven, Borstelsstraat 20, Brouwerij De Coureur
        dadek
        Kolejne dwa browary jakie zamierzaliśmy odwiedzić w Brukseli olały piwoszy i wywiesiły na drzwiach kartki o treści "w sierpniu jesteśmy na wakacjach, zapraszamy we wrześniu". Dlatego postanowiliśmy przejechać się do przepięknego miasteczka Leuven odległego od Brukseli o 20...
        2024-10-17, 00:22
      • abelincoln
        Urugwaj, Montevideo, Cerveceria MBC, Solano García 2576
        abelincoln
        Miejscówka jak to miejscówka piwna sygnowana przez MBC. Do wyboru naście kranów oraz żarcie. Zakup nowoczesny, bowiem w automacie i dopiero potem, z rachunkiem, podchodzi się do baru (jest jedna kasa analogowa gdzie można płacić gotówką). Miejsce blisko mojego hotelu, piwo dobre - cóż więcej...
        2025-01-01, 21:02
      • Javox
        Van Pur, Braniewo Export
        Javox
        Kod LE - Rakszawa.
        Zakup w Dino.

Alko 5.0%

Piana - więcej na początku potem prawie pełna warstewka.
        Lacing - sporo.
        Gaz - średni.
        Barwa - złoto.
        Aromat - lekka zbożowość i nutka chmielu.
        Smak - słodkawe, lekko ściągające, kwiatowe,...
        2024-10-27, 15:04
      • dadek
        Belgia, Bruksela, Rue Dieudonné Lefèvre 4, La Source
        dadek
        Na koniec pobytu w Belgii opuściliśmy gościnną Flandrię i na ostatnie 3 dni przenieśliśmy się do Brukseli. Koledzy z Holandii nas ostrzegali, że tam już nie będzie tak lekko językowo jak chociażby w Leuven odległym o 18 minut jazdy pociągiem od stolicy. We Flandrii, czyli północnej...
        2024-10-14, 01:47
      • dadek
        Belgia, Gent, Vrijdagmarkt 50, Dulle Griet
        dadek
        Piwiarnia na największym placu w Gent szczycąca się ofertą 500 piw. Oczywiście nie lanych (bo tych jest 10) ale butelkowych. Szczycą się również otwarciem podwojów już w 1978 roku, jednak tradycją nawiązują do wcześniejszych wieków gdy to na piwo wpadali wozacy dostarczający produkty...
        2024-10-03, 20:34
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...