Dom Dziecka w Zwierzyńcu...

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Seta
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2002.10
    • 6964

Dom Dziecka w Zwierzyńcu...

Szanowni Państwo,

chciałbym poinformować Was o możliwości pomocy dzieciakom z piwnego (do niedawna) Zwierzyńca. W Stowarzyszeniu Przyjaciół Dzieci z Domu Dziecka nr 2 bierze czynny udział moja żona oraz bierny - moja osoba. Na początek proponujemy podzielenie się 1% swojego podatku - to przecież nic nas nie kosztuje. W załączonej ulotce pokazany jest sposób wypełnienia odpowiednich rubryk w PIT. Proszę pamiętać o wyliczeniu procenta w polu 126 oraz wypełnieniu pola 128 koniecznego do identyfikacji celu wpłaty (korzystamy z uprzejmości FFLZB - KRS 0000082324), można dodać "Z BROWAR.BIZ" dla mojej satysfakcji...

W imieniu Dzieci z góry dziękujemy za pomoc.
    Attached Files

Related Topics

Collapse

• Ahumba
    Fojutowo 7a, Zajazd Fojutowo
    Ahumba
    Od kilku lat istnieje browar w pobliżu drogi między Tleniem a Czerskiem. Zlokalizowany jest obok ośrodka wypoczynkowego ze sporą atrakcją dla dzieci wodnym parku. Przy złej pogodzie można pomoczyć się pod dachem a zimą podobno działa nawet wyciąg narciarski. Restauracja z browarem jest koło...
    2024-07-19, 20:14
  • dadek
    Hlízov 230, Pivovar Holanďan
    dadek
    Przybyłem do Hlízova w piękną, upalną sobotę 12.08.2023. Dojazd zapewniają pociągi osobowe jeżdżące na odcinku Kolín - Kutná Hora, z przystanku kolejowego do browaru jest 200 m.
    Browarek oficjalnie polał swe pierwsze piwa w październiku 2022. Powstał on na terenie dawnego majątku...
    2023-11-03, 00:29
  • Prusak
    Włochy, Florencja, Borgo la Croce 64 r, Birreria Art. 17
    Prusak
    Lokal całkowicie pozbawiony pretensjonalności. Typowa piwiarnia miejska z luźną atmosferą. Pijący także na ulicy przed pubem, psy, dzieci, etc. Mało zachęcający kibelek. Na barze duża podkładka reklamowa... polskiego Artezana.
    Na kranach dziesięć piw: osiem z kraftowych browarów...
    2023-08-30, 11:12
  • zasada
    2023.06.18, Szreniawa k.Poznania, XII Szreniawski Festiwal Piwa: Piwo z kulturą
    zasada
    18 czerwca 2023 r. w godzinach od 11.00 do 18.00 na terenie Muzeum Narodowe Rolnictwa i Przemysłu Rolno-Spożywczego w Szreniawie (ul. Dworcowa 5, 62-052 Komorniki) odbędzie się XII Szreniawski Festiwal Piwa: Piwo z kulturą.

W programie m.in.:
    – ciekawostki piwne;
    –...
    2023-06-13, 18:24
  • heckler
    Olomouc-Řepčín, Řepčínská 340/105, Pivovar Twinberg
    heckler
    Twinberg to najnowszy Ołomuniecki browar. Swoją siedzibę ma w cichej i spokojnej dzielnicy Řepčín, przynajmniej tak było w sobotę.
    Na potrzeby browaru i restauracji została zaadoptowana jadalnia pobliskiego zakładu pracy. I tak do dyspozycji gości jest spory taras, oraz podobnej
    ...
    2023-05-16, 14:37
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...