Ech leona, u mnie ten numer nie przeszedł. Ponad 200 komputerów w firmie i wszystkie mają jedno wspólne IP wyjściowe
Lwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich. Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609
Czołem Waćpaństwu!
Dawnom się nie ujawniał ale za chwilunię to się zmieni.
Nieobecność ma spowodowana była wzmożoną aktywnością okołomuzyczną i tu pojawia się ma prośba.
Otóż razem z zespołem No Smoki bierzemy udział w konkursie organizowanym przez Hard Rock Cafe i PepsiRocks. Szczerze mówiąc nawet nie do końca wiem o co walczymy, jekie są nagrody i temu podobne. Jednakowoż w drugim etapie można zagrać koncert akustyczny w wyżej wymienionym klubie a to byłoby już bardzo fajne. Żeby to jednak nastąpiło musimy zebrać większą ilość głosów niż nasi konkurenci.
Może zechcielibyście wesprzeć nas Swym głosem. Tutaj link:
Za wszystkie głosy z góry bardzo dziękuję i zapraszam na nasze koncerty.
Pozdrawiam i do zobaczenie przy szklance naszego ulubionego trunku.
Darek Krasnodębski
No ja juz jakiś czas temu zagłosowałem.
Szkoda Darku, że podobnej akcji nie zrobiłeś jak było głosowanie w Antyradyjnym Antyfeście, gdzie wystawiłeś Radosława...
Wyniki finału (dwa żenujące zespoły i jeden przeciętny - wygrał ten najbardziej żenujący) ewidentnie wskazują, że im więcej masz znajomych, tym większe masz szanse, niezależnie od jakości muzyki...
No ale zapomniałem, że olałeś Radosława na rzecz Smoków
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Wyniki finału (dwa żenujące zespoły i jeden przeciętny - wygrał ten najbardziej żenujący) ewidentnie wskazują, że im więcej masz znajomych, tym większe masz szanse, niezależnie od jakości muzyki.
Ale nie pasuje ci kumoterstwo jako takie, czy tylko żałujesz, że "nasi" nie mieli więcej krewnych i znajomych królika od "tamtych"?
Nie wiem dokładnie jak to jest z tym głosowaniem. Ja zagłosowałem raz z mojego kompa i kilka razy z innych napotkanych ale na tym koniec. Więcej nie mogę.
Wiem, że odjęto trochę głosów w trakcie głosowania, tak nam jak i konkurencji właśnie ze względu na przegięcia w ilości oddawanych głosów jednego dnia z jednego komputera.
Próbuj Stachu
Głosowanie trwa do wtorku do 15.
Jeszcze raz bardzo dziękuję za głosy no i bezczelnie proszę o jeszcze.
Wasze zdrowie
Comment