Pytanie o Allegro

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • MarcinKa
    Major Piwnych Rewolucji
    🍼🍼
    • 2005.02
    • 2736

Pytanie o Allegro

Nie mam doświadczenia w kupowaniu tam, a chciałbym wylicytować sobie pewien kompakt. Może ktoś z forumowiczów podzieliłby się jakimiś wskazówkami, może są jakieś sztuczki?
    Kiedyś próbowałem w ostatniej chwili podbić cenę, ale wszystko się przytkało i jak ruszyło to było już po licytacji. Mojej oferty w ogóle nie było, ale było kilka innych podbić.
    A może najpewniej napisać do wystawiającego, chociaż nie ma opcji kup teraz?
    To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
  • kopyr
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    • 2004.06
    • 9475

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarcinKa
    Nie mam doświadczenia w kupowaniu tam, a chciałbym wylicytować sobie pewien kompakt. Może ktoś z forumowiczów podzieliłby się jakimiś wskazówkami, może są jakieś sztuczki?
    Kiedyś próbowałem w ostatniej chwili podbić cenę, ale wszystko się przytkało i jak ruszyło to było już po licytacji. Mojej oferty w ogóle nie było, ale było kilka innych podbić.
    Ja nie wiem co ludzie cudują z tą licytacją. Dajesz tyle ile jesteś w stanie zapłacić, a system przebija inne oferty za Ciebie tak długo, aż nie dojdzie do ustalonej przez Ciebie granicy.
    blog.kopyra.com

Comment

• becik
      Generał Wszelkich Fermentacji
      🍼🍼
      • 2002.07
      • 14999

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarcinKa
      Tylko w jakim celu byś do niego pisał?
      Jeśli chcesz licytowac w ostatnich sekundach, żeby jak najmniej podbić i cenę i ewentualnie nie dać już czasu innym osobom na licytowanie, to swoją maksymalną ofertę wrzuć oddając strzał ze snajpera (www.snip.pl).
      Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl

Comment

• pieczarek
        • 2001.06
        • 5011

Automatyczne oddawanie strzałów w ostatnich sekundach możliwe jest z wielu programów. Obok podanego przez Becika są np.

Comment

• jacer
          • 2006.03
          • 9875

A co to za kompakt? Kumpel kupuje teraz płyty u Japońców, lepsza jakość, super wydania, niedostępne w Europie.
          Milicki Browar Rynkowy
          Grupa STYRIAN

(1+sqrt5)/2
          "Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
          "Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
          No Hops, no Glory :)

Comment

• MarcinKa
            Major Piwnych Rewolucji
            🍼🍼
            • 2005.02
            • 2736

Dzięki panowie za namiary snajperów. "Wynająłem" jednego i ustrzelił aukcję

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer
            A co to za kompakt? Kumpel kupuje teraz płyty u Japońców, lepsza jakość, super wydania, niedostępne w Europie.
            To był box King Crimson - The Great Deceiver - 4CD.
            Dokładnie, japoński rynek jest trochę inny i często wydają różne płyty, których w EU czy USA nie ma. Mam jedną "japonkę".
            To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów

Comment

• Mirabella
              Szeregowy Piwny Łykacz
              • 2010.04
              • 6

ja zawsze korzystam ze snajpera, daje cene którą mogłabym za dany przedmiot dać i nawet nie muszę pilnować aukcji

Comment

• e-prezes
                Generał Wszelkich Fermentacji
                🥛🥛🥛🥛🥛
                • 2002.05
                • 19258

Problem w tym kiedy twoja cena jest za niska. Miałem sytuację kiedy dwa razy licytując "cyfraka" "z drugiej ręki" tak właśnie było. Egzemplarze kolekcjonerskie jednak to inna bajka, ale też podobnie każdy ma swoją cenę maksymalną.
                Last edited by e-prezes; 2010-05-06, 21:28.

Comment

Przetwarzanie...