Szukam kogoś z programem Coreldraw, smykałką w jego obsłudze i tzw. dobrym sercem. Do zrobienia jest pięć bardzo prostych prac z samym tekstem, ewentualnie z prostą grafiką, która na pewno jest w jakichś bibliotekach (np. znak drogowy STOP). Jedyne ograniczenie jest takie, że dosłownie kilka słów ma się zmieścić w polu o proporcjach 1:9. Niektóre słowa (wg fantazji grafika) trzeba ewentualnie pokolorować, zastosować odpowiednią czcionkę, dodać stosowne tło. Nie oczekuję cudów.
Ponieważ pracuję w zasadzie na legalnym oprogramowaniu, to nie mam dostępu do Corela. Poza tym nie chce mi się go uczyć. Jeśli ktoś zna jakiś darmowy program wypluwający pliki cdr, to może jednak się sprężę i nauczę koniecznych podstaw.
Praca jest z tych charytatywnych, więc nie przewiduję wynagrodzenia dla grafika. Ja sam poniosę koszty fachowego wydrukowania tych prac.
Szczegóły chętnemu grafikowi przekażę na PW.
Ponieważ pracuję w zasadzie na legalnym oprogramowaniu, to nie mam dostępu do Corela. Poza tym nie chce mi się go uczyć. Jeśli ktoś zna jakiś darmowy program wypluwający pliki cdr, to może jednak się sprężę i nauczę koniecznych podstaw.
Praca jest z tych charytatywnych, więc nie przewiduję wynagrodzenia dla grafika. Ja sam poniosę koszty fachowego wydrukowania tych prac.
Szczegóły chętnemu grafikowi przekażę na PW.
Comment