Transport do Żywca

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Doodeck
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2003.05
    • 1612

Transport do Żywca

Wybieram się do Żywca samochodem w piątek przed południem.
    Będę miał sporo miejsca w samochodzie.
    Nie wiem, kiedy powrót (najprawdopodobniej będzie to sobota wieczór - ale wszystko zależy - może być niedziela).
    Chętnych ze Śląska i Zagłębia proszę o PW.
    Dalekosiężny
    Obserwator
    Obiektów
    Dynamicznie
    Epatujących
    Ciekawymi
    Koncepcjami

Related Topics

Collapse

• HaJni
    Szkło Żywca
    HaJni
    W kolekcji szkiełek Żywca z serii Żywiecka Szkoła Piwowarska posiadam: pokal Bock, szklanka Białe, kufel Marcowe, szklanka Saison, szklanka APA, pokal Porter, pokal Szampańskie, szklanka IPA, szklanka Amerykańskie Pszeniczne, pokal Belgijskie Ale. Czy jest coś jeszcze? Czy są wersje miniaturowe...
    2020-02-24, 17:29
  • ART
    2025.01.25 - Czechy, Liberec, Liberecky IPA Festivalek No 11
    ART
    W sobotę, 25 stycznia od godz. 11:00 liberecki Azyl Pivni Bar zaprasza na 11. IPA Festivalek.

Byłem na dwóch edycjach i ze dwa razy bez okazji - zawsze było klimatycznie i piwnie smacznie.

Zapowiadają serwowanie ponad 130 różnej maści IP na trzech piętrach lokalu....
    Start
    2025-01-25
    Koniec
    2025-01-25
    Adres
    Liberec, Široká 302, Azyl Pivni Bar
    2024-10-31, 20:30
  • marian1920
    Kielich żywca krakowiaczek
    marian1920
    Witam. Poszukuję pokala żywca krakowiaczek jeden miał...siedem.
    2017-08-10, 17:53
  • dadek
    Poręba, Fabryczna 9, Browar Moon Lark
    dadek
    Szlajając się w końcu marca po Śląsku nie mogłem ominąć kolejnego nowego browaru. Choć działa od jesieni 2022 jest już dobrze znany piwoszom z całej Polski, tak jak i jego założyciel Paweł Masłowski, wiele lat pracujący dla Pinty w Browarze na Jurze w odległym o 8 km Zawierciu. Dzięki...
    2024-04-13, 01:37
  • pebejot
    Żywiec, Ks. pr. Stanisława Słonki 22a, PUB Papiernia (Beskidzki Browar Rzemieślniczy)
    pebejot
    Jeden z najdziwniejszych firmowych lokali browaru w jakich dotychczas byłem.
    PUB Papiernia znajduje się w centrum Żywca, nieco ponad pół kilometra od dworca kolejowego.
    Jest to teren przemysłowy, gdzie mieści się sam browar, a PUB Papiernia jest niby nocną dyskoteką, ale tak naprawdę...
    2024-03-24, 16:55
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...