Czy ktoś wie, gdzie można dostać napój "Jałowiec" firmy DUNINEX II z Piotrkowa Trybunalskiego? Chodzi mi przede wszystkim o Kraków, Ostrów Wlkp., Bydgoszcz, woj. lubuskie ew. woj. świętokrzyskie.
Napój "Jałowiec" firmy Duninex
Collapse
X
-
siemasz
jak jeszcze jesteś zainteresowany to mogę ci wysłać np. pocztą
szczegóły do dogadania maxi200@o2.pl
pozdrawiam
Related Topics
Collapse
-
Funkcjonujący od 2017 roku browarek umiejscowiono w starych magazynach kolejowych z czerwonej cegły. Z głównego dworca kolejowego kierujemy się równolegle do torów w kierunku wschodnim przez Kurt Schumacher Straße, przechodzimy mostem przez Gerę i dalej prosto brukowaną ulicą przez tereny...
-
Channel: Niemcy
-
-
Harpagan, od wielu lat dobrze znany wszystkim piwoszom z nietuzinkowych piw o odjechanych nazwach, jako kolejny kontrakt może się już pochwalić własnym browarem. Tak uczynił Łukasz Grudzień zapraszając do Kostrzyna Wkp. naszą 6-osobową ekipę nazajutrz po Poznańskich Targach Piwa, czyli...
-
Channel: Wielkopolskie
-
-
Będąc w Cluj 8.08.2023 odwiedziliśmy browarek Hophead Brewing https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...ku#post2336054.
Dokładnie bramę obok, po tej samej stronie ulicy,...-
Channel: Rumunia
2023-10-29, 22:04 -
-
Po niezbyt udanej wizycie w Kulcie, udałem się w inną część kijowskich blokowisk, ale w przyjemniejszej okolicy.
Przed lokalem jest jeziorko i park który w sobotni gorący wieczór zapełnił się licznymi bywalcami.
Budki z fast-foodami miały swoje żniwa a w ich okolicy jakaś...3 Photos-
Channel: Ukraina
-
-
Na północno-wschodnich rubieżach województwa zachodniopomorskiego, w znanej nadmorskiej miejscowości Jarosławiec, od niespełna roku działa nowy browar restauracyjny.
Browar znajduje się w ekskluzywnym hotelu Król Plaza.
Król Plaza to stale rozbudowywany zespół hoteli i apartamentów w...-
Channel: Zachodniopomorskie
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment