Pytanie o magazyn

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • mazur87
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2009.04
    • 171

Pytanie o magazyn

Witam wszystkich

Mam małe pytanko - czy nie wiecie może, gdzie znajdują się w Polsce magazyny, w którym przechowywane są ławki i stoły do ogródków piwnych?
    Lech... Zawsze się dzieje.... ;-))
    Niech zwycięża Lech.... Wielki Kolejorz KKS!!!
  • kony
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2005.08
    • 1701

Kompania Piwowarska ma swoje regionalne Centra Dystrybucji. Np. we Wrocławiu na Giełdowej 12m - oprócz piwa, poza sezonem trzymają tam również rollbary, parasole, ławki i całe to badziewie.

Comment

• mazur87
      Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
      • 2009.04
      • 171

Pytam, ponieważ mam do sprzedania paletkę do magazynowania i przewozu takich właśnie rzeczy:
      Attached Files
      Lech... Zawsze się dzieje.... ;-))
      Niech zwycięża Lech.... Wielki Kolejorz KKS!!!

Comment

Related Topics

Collapse

• Maggyk
        Ważny komunikat! Wysyłki 23-01-2020, Magazyn nieczynny 24-01-2020
        Maggyk
        Jutro o godzinie 8:30 musimy oddać kasę fiskalną do serwisu, zatem jeśli złożyliście zamówienie/właśnie je składacie to wybierzcie dotpay lub pobranie albo czym prędzej wyślijcie nam potwierdzenie przelewu. Zamówienia, które wpłyną w dniu jutrzejszym po 8:30 (albo potwierdzenie przelewu...
        2020-01-22, 17:43
      • etman
        Piwowar nr 51
        etman
        Właśnie dotarł do nas Piwowar nr 51.

Numer 51 magazynu "Piwowar" poświęcony jest głównie stylowi barley wine, prezentując jego charakterystykę, zasady degustacji, przepisy i aspekty prawne. Tematyka numeru obejmuje również piwowarstwo domowe, historię naczyń do piwa,...
        2024-12-10, 18:48
      • dadek
        Zator, Stanisława Staszica 33, Browar Brokreacja
        dadek
        Długo czekaliśmy ale się doczekaliśmy. W połowie września chłopaki z Brokreacji mogli pochwalić się pierwszą warką uwarzoną we własnym browarze. Był to Pils (10°Blg, 4,5%) o nazwie First Batch, którego oczywiście nie omieszkaliśmy spróbować jako pierwszego w czasie naszej...
        2024-11-19, 04:20
      • dadek
        Belgia, Bruksela, Rue Dieudonné Lefèvre 4, La Source
        dadek
        Na koniec pobytu w Belgii opuściliśmy gościnną Flandrię i na ostatnie 3 dni przenieśliśmy się do Brukseli. Koledzy z Holandii nas ostrzegali, że tam już nie będzie tak lekko językowo jak chociażby w Leuven odległym o 18 minut jazdy pociągiem od stolicy. We Flandrii, czyli północnej...
        2024-10-14, 01:47
      • dadek
        Czechy, Benešov, Táborská 306, Pivovar Ferdinand
        dadek
        Piwa z tego browaru są zapewne znane większości bo dostępne również w Polsce, ja też piłem je wielokrotnie. Jednak nigdy nie było okazji zwiedzić zabytkowych wnętrz browaru, a jest to możliwe zasadniczo raz do roku w drugą sobotę września, gdy odbywają się Pivovarské slavnosti. W tym...
        2023-11-17, 00:48
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...