Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon
Wyświetlenie odpowiedzi
Zawieszam członkostwo w Browarbizie
Collapse
X
-
Last edited by Rycho_128; 2010-07-10, 13:49.Gdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziZdrowiej szybko! Będzie dobrze.Gdański Browar WaRy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Rycho_128 Wyświetlenie odpowiedziŻyłem do środy, we wtorek wieczorkiem grill + piwko (rodzina z Wawy) wszystko ok, a w środę rano się zaczęło i już w nocy wylądowałem w szpitaluuuu.
Popatrz, a mnie w środę też brzuch rozbolał i to tak skutecznie, że prawie całą noc nie spałem, ale ziółka pomogły (krwawnik i mięta).
Podejrzane są różne rzeczy, a z piw Namysłów Zamkowe Export oraz Ciechan Mocny.
Co ciekawe identyczną historię miałem jakiś miesiąc temu i też wtedy piłem tego Ciechana...
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziTzn, teraz jesteś w domu, czy w szpitalu?
Podobno w Starogardzie krócej się czekaGdański Browar WaRy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Rycho_128 Wyświetlenie odpowiedziPodobno w Starogardzie krócej się czeka
Ja od tygodnia czekam na zabieg okulistyczny - termin... 15 wrzesień.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
O rzesz w mordę, tę chorobę oczywiście.
A na zlot i tak przyjedź, ino poproś piwowarów, żeby Ci jakiś bezalkoholowy podpiwek uwarzyli, albo na miejscu sporządzimy jakiś napój na bazie chmielu.
Powrotu do zdrowia.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarcinKa Wyświetlenie odpowiedziA na zlot i tak przyjedź, ino poproś piwowarów, żeby Ci jakiś bezalkoholowy podpiwek uwarzyli
Comment
-
-
Dzięki za troskę. Zdrowy rozsądek jednak nakazuje: zobaczymy się we wrześniu 2011.
Jednocześnie częściowo dementuję to, co napisałem tu w pierwszym poście - nic nie zawieszam, wręcz przeciwnie, tym bardziej że wrócę tu na całego za jakiś czas, a teraz tak, poczytać, popisać - zawsze możnaGdański Browar WaRy
Comment
-
-
A gdy się książki skończą, a wszystkie biblioteki i księgarnie już zamknięte?
Napisać własną!?
Comment
-
-
Wiem już co i jak, więc z mojej strony informacja może być jedynie taka: jeżeli chodzi o Zlot, jak nakazuje zdrowy rozsądek, spotykamy się już we wrześniu 2011. 1 sierpnia ląduję w szpitalu, zapuszczą cztery rury, wytną co trzeba (miejmy nadzieję) a potem się zobaczy. Ja tam jako wieczny optymista, jestem dobrej myśliGdański Browar WaRy
Comment
-
-
No to od wczoraj jestem w domu, poszło jak po maśle, teraz to tylko może być lepiej, a od piwa i innych takich (albo i nawet nie takich) trochę sobie odpocznę. E, tam wszystko można przeżyćGdański Browar WaRy
Comment
-
-
Czyli niedługo odwieszanie członka?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziCzyli niedługo odwieszanie członka?
Rychu, szybkiego powrotu do normalności
Comment
-
Comment