Wszystkim wielkie dzięki! Jak już pisałem, z dnia na dzień jest lepiej (prawie już nic nie boli), przeciwbólowe mam zamiar dziś odstawić definitywnie, bo nie potrzebuję. A w ogóle no to tak: sześć, czyli właściwie jeszcze pięć tygodni dość ścisłej diety, a potem wprowadzanie kolejno różnych mniej ścisłych rzeczy, w tym oczywiście, w odpowiednim czasie, kufelek lub dwa, a cały cykl ma się zamknąć w 3 miesiącach. Potem normalność z golonką (za którą, o dziwo, nie przepadam) włącznie. Właśnie w szpitalu na odchodnym kazali mi właśnie po 3 miesiącach zjeść golonkę. Znam ludzi bez pęcherzyka, krórzy funkcjonują w 100 proc. normalnie. Kwestia przyzwyczajenia wątroby do trochę innego funkcjonowania.
Zawieszam członkostwo w Browarbizie
Collapse
X
-
Last edited by Rycho_128; 2010-08-05, 16:29.Gdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tomek35 Wyświetlenie odpowiedziRychu, a wątrobę tobie zostawili?Gdański Browar WaRy
Comment
-
-
No więc jest już normalnie (no, prawie). Zdrowie Was wszystkich - padło na Lwówek. Oczywiście nie podejmuję się oceniania tego piwa, bo po przymusowym wyposzczeniu nie jestem ani trochę obiektywny. Piję pierwszy raz w życiu i chyba będzie to jedno z piw, które będę pijał.
Na Zlot jednak się nie mogę zdecydować - no bo po pierwsze primo zapisy już zamknięte, zresztą - po drugie primo - tej ilości piwa zamkniętej w tak wielkiej liczbie beczek, które dotrą na Zlot - nie zdzierżyłbym (jak na razie).Gdański Browar WaRy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Rycho_128 Wyświetlenie odpowiedziNo więc jest już normalnie (no, prawie). Zdrowie Was wszystkich - padło na Lwówek. Oczywiście nie podejmuję się oceniania tego piwa, bo po przymusowym wyposzczeniu nie jestem ani trochę obiektywny. Piję pierwszy raz w życiu i chyba będzie to jedno z piw, które będę pijał.
Na Zlot jednak się nie mogę zdecydować - no bo po pierwsze primo zapisy już zamknięte, zresztą - po drugie primo - tej ilości piwa zamkniętej w tak wielkiej liczbie beczek, które dotrą na Zlot - nie zdzierżyłbym (jak na razie).Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk Wyświetlenie odpowiedziTo drugie tylko, bo to pierwsze jakoś pewnie udałoby się w tym wyjątkowym przypadku przeskoczyć Jakieś miejsca wolne w domkach zostały.
Comment
-
-
Wiem, wiem, że są jakieś wolne miejsca, ale wolę nie przeginać. Z piwem na luz, pomalutku, za rok też będzie drugi łikęd września i też będzie kolejny Wielki Zlot, na który (jak mnie nie dopadnie tym razem jakiś np. wyrostek, który posiadam nienaruszony ) to przybędę.Last edited by Rycho_128; 2010-09-05, 18:01.Gdański Browar WaRy
Comment
-
-
No, może żeby zamknąć ten wątek definitywnie, powiem, że jest już normalnie, całe trzy miesiące minęły i po prostu nie ma tu już o czym mówić. Wszystkim dzięki za wsparcieGdański Browar WaRy
Comment
-
Comment