Pomoc powodzianom

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Marusia
    Marszałek Browarów Rzemieślniczych
    🍼🍼
    • 2001.02
    • 20221

Pomoc powodzianom

Zakładam osobny temat, bo do tej pory rozmowa kompletnie bez sensu toczy się w temacie "Pijmy piwa z LŚ" - patrz od postu 1203.

Jakby się komuś nie chciało oglądać tamtego tematu, to:
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika marekj
    nr konta dla dokonywania wpłat:

39 8384 0009 0010 0582 2000 0235 poszkodowanym w powodzi na Dolnym Śląsku
    a autora prosimy o podanie, czyje to konto, bo równie dobrze mogę podać swoje Jeśli to konto Gminy, to dobrze by było, żeby podali to na stronie miasta.

Dodatkowo Centrum Piwowarstwa dla 10 chętnych, którzy chcieliby wysłać paczki do 30 kg oferuje darmową przesyłkę kurierską - w tym celu prosimy o kontakt do mnie na PW, lub o emaila na cp [at] centrumpiwowarstwa.pl z podaniem adresu i terminu (wraz z odpowiadającym zakresem godzin) nadania paczki - kurier odbierze i wyśle do Browaru Lwówek z tytułem "pomoc powodzianom".
    Last edited by Marusia; 2010-08-09, 18:25.
    www.warsztatpiwowarski.pl
    www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

• marekj
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2010.03
    • 508

Urząd miasta i gminy Lwówek Śląski konto pomocnicze celowe

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia
    Zakładam osobny temat, bo do tej pory rozmowa kompletnie bez sensu toczy się w temacie "Pijmy piwa z LŚ" - patrz od postu 1203.

Jakby się komuś nie chciało oglądać tamtego tematu, to:

a autora prosimy o podanie, czyje to konto, bo równie dobrze mogę podać swoje Jeśli to konto Gminy, to dobrze by było, żeby podali to na stronie miasta.

Dodatkowo Centrum Piwowarstwa dla 10 chętnych, którzy chcieliby wysłać paczki do 30 kg oferuje darmową przesyłkę kurierską - w tym celu prosimy o kontakt do mnie na PW, lub o emaila na cp [at] centrumpiwowarstwa.pl z podaniem adresu i terminu (wraz z odpowiadającym zakresem godzin) nadania paczki - kurier odbierze i wyśle do Browaru Lwówek z tytułem "pomoc powodzianom".

Comment

• marekj
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2010.03
      • 508

Bogatynia jest już zaopatrzona ,ale chodzi o wsie o których madia jakoś nie mówią .
      Burmistrz miasta Lwówek będzie koordynował dostawy do tych miejscowości które mają trudną sytuację.

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika marekj
      Urząd miasta i gminy Lwówek Śląski konto pomocnicze celowe

Comment

Przetwarzanie...