Chciałbym prosić szanownych forumowiczów o ocenę mojego pierwszego sklepu . Wszelkie uwagi na temat wyglądu, funkcjonalności itp. (zwłaszcza te krytyczne ) mile widziane.
Prośba o ocenę strony www
Collapse
X
-
Prośba o ocenę strony www
Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...Tagi: brak
-
-
Wydaje mi się, że jedna z zakładek powinna mieć nazwę "Switche" (bez apostrofu) a nie Switch'e.Last edited by kot_z_cheshire; 2010-09-09, 20:47.Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wilko Wyświetlenie odpowiedziPo otwarciu strony w nowej karcie przeglądarki nie pokazuje się ten centralny baner. Dopiero przeskrolowanie strony lub inna aktywność powoduje że się pojawia.Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshire Wyświetlenie odpowiedziWydaje mi się, że jedna z zakładek powinna mieć nazwę "Switche" (bez apostrofu) a nie Switch'e.Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika genea Wyświetlenie odpowiedziTo jest do rozważenia z jakimś słownikiem poprawnej polszczyzny Ale dzięki za uwagę.
Comment
-
-
OK, OK... Poprawię w nowej wersjiZbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziA dlaczego właściwie "switche"? Nie ma na to polskiego słowa?
Comment
-
Comment