Chciałbym prosić szanownych forumowiczów o ocenę mojego pierwszego sklepu . Wszelkie uwagi na temat wyglądu, funkcjonalności itp. (zwłaszcza te krytyczne ) mile widziane.
Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois. Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...
Na głównej stronie po prawej są promocje. Promocyjna cena produktów jest taka sama jak cena przekreślona, dopiero bo wejściu na dany przedmiot pokazuje się wyższa cena przed promocją.
Wydaje mi się, że jedna z zakładek powinna mieć nazwę "Switche" (bez apostrofu) a nie Switch'e.
Ostatnia zmiana dokonana przez kot_z_cheshire; 2010-09-09, 20:47.
Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Po otwarciu strony w nowej karcie przeglądarki nie pokazuje się ten centralny baner. Dopiero przeskrolowanie strony lub inna aktywność powoduje że się pojawia.
Po otwarciu strony w nowej karcie przeglądarki nie pokazuje się ten centralny baner. Dopiero przeskrolowanie strony lub inna aktywność powoduje że się pojawia.
O tego nie zauważyłem. Postaram się temu jakoś zaradzić.
Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois. Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...
Kolejny wiedeński browar odwiedziliśmy na zakończenie dnia 29.04.2024.
Wielka, stylowa, 5-piętrowa kamienica o pięknie zdobionej białej elewacji, znajduje się w dzielnicy Füfhaus w odległości 600 m od dworca Wien Westbahnhof. Mieści się tu 4-gwiazdkowy hotel, a od 2019 roku także...
Browar z restauracją o dość dziwnej nazwie otworzył swe podwoje w listopadzie 2021. Nasza ekipa dotarła tu 12.02.2022 korzystając z ostatniego weekendu gdy można było wykorzystać Bilet Weekendowy PKP IC (beton zarządzający ta firmą zlikwidował go argumentując "bo ludzie jeździli...
Witam. Mam na sprzedaż parę części z likwidowanego browaru domowego. Do cen należy doliczyć koszty wysyłki PP lub kurierem.
A najlepiej widziany odbiór osobisty w Zielonce k/ Warszawy. Fotki możliwe na PW.
Poniżej lista rzeczy z cenami:
1) Chłodnica karbowana...
W połowie 2020 roku w Domažlicích ponownie zaczęto warzyć piwo. Przerwa trwała 24 lata gdy w 1996 zamknięto stary, ale wcale niemały (około 150 tyś. hl rocznie) miejscowy browar. Choć po 6 latach przejęło go miasto, nie było pomysłu na jego wykorzystanie i niestety w 2004 roku zrównano...
30.04.2024 odwiedziliśmy dzielnicę Favoriten leżącą na południe od Hauptbahnhof, gdzie w 2018 roku zaczął swą działalność malutki browarek Ten. Fifty. Dojechać tu można tramwajami 6 i 11, po czym dojść 200 m.
Miejsce na browar jest idealne - to jeden postindustrialnych budynków...
Comment