lambic

Collapse
X
 
  • Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • boombel
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2009.10
    • 4

    lambic

    witam
    mam wielka prośbe,
    pisze prace na temat fermentacji spontanicznej i piw typu lambic niestety trudno o materialy, jezeli ktos dysponuje takowymi i mogłby mi pomoc bylbym bardzo wdzieczny, z góry bardzo dziekuje
  • Mason
    Major Piwnych Rewolucji
    🍼
    • 2010.02
    • 3280

    #2
    Na jakim poziomie to potrzebujesz? Tzn. czy to jest praca na poziomie liceum, studiów? Potrzebujesz materiałów po polsku (jak tak to przekichane) czy mogą być po angielsku?
    JEDNO PIVKO NEVADI!

    Comment

    • boombel
      Szeregowy Piwny Łykacz
      • 2009.10
      • 4

      #3
      jest to praca inzynierska, moga byc materialy po angielsku, poratujesz mnie?? moj mail to miroslawsteblik@gmail.com z gory dzieki

      Comment

      • Marmur
        Kapral Kuflowy Chlupacz
        • 2002.01
        • 56

        #4
        Wybacz ciekawość ale czy całą pracę inż. masz na temat Lambica ? Podaj temat jak możesz A i na jakim kierunku takie ciekawe prace są ?
        "Jak tam było, tak tam było,
        Ale jeszcze nigdy tak nie było,
        Żeby jakoś nie było."

        Comment

        • boombel
          Szeregowy Piwny Łykacz
          • 2009.10
          • 4

          #5
          "produkcja piwa metoda fermentacji spontanicznej" wydziale technologi żywnośći

          Comment

          • danio_145
            D(r)u(c)h nieuchwytny
            • 2005.02
            • 723

            #6
            Warto popracować nad ortografią, żeby było zaliczenie.

            Comment

            • Mason
              Major Piwnych Rewolucji
              🍼
              • 2010.02
              • 3280

              #7
              Od czego jest korekcja błędów w Wordzie?

              boombel, coś się znajdzie
              JEDNO PIVKO NEVADI!

              Comment

              • boombel
                Szeregowy Piwny Łykacz
                • 2009.10
                • 4

                #8
                dziekuje wszystkim za zainteresowanie

                Comment

                • aMarcin
                  Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
                  • 2005.08
                  • 152

                  #9
                  Jeff Sparrow - Wild Brews: Culture and Craftsmanship in the Belgian Tradition

                  Polecam tą książkę, jest w niej wiele ciekawych informacji.

                  Comment

                  Przetwarzanie...
                  X