Piwne statystyki

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Managarm
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2010.12
    • 5

Piwne statystyki

Przepraszam, że zakładam od razu nowy temat. Jestem na tyle początkującym, że jeszcze nie radzę sobie z nawigacją po forum. Liczę na pewną wyrozumiałość i jeżeli temat został posuszony na forum proszę o jego przeniesienie w odpowiednie mejsce.

W ramach pewnego projektu uczelnianego moim zadaniem jest zebranie wszelkiej maści informacji na temat konsumpcji piwa w Polsce ze szczególnym naciskiem na podział na województwa. Jeżeli ktokolwiek z was forumowiczów jest w stanie mi pomóc w tej kwesti będę niezmiernie wdzięczny. Z góry będę wdzięczny za okazaną pomoc.

Related Topics

Collapse

• Baronguliano
    Browar Lądek Zdrój - Landecker Brauhaus
    Baronguliano
    Poszukuję informacji dotyczących browaru w Lądku Zdroju. Szukam osób które mają jakąś wiedzę na temat tego miejsca. Sam w tej chwili czytam i tłumacze biuletyny informacyjne z miasta w których można znaleźć różne informacje np. o warzonych piwach. Informacje które posiadam,a także...
    2022-10-13, 15:01
  • Goglez
    Szkła z (prawdopodobnie) RFN
    Goglez
    Będę wdzięczny za jakieś informacje na ten temat, wiem tylko tyle, że mój ojciec je dostał kiedyś, nie wiem kiedy, prawdopodobnie od rodziny z RFN, być może w latach 80, on już nie żyje i nic więcej się nie dowiem. Nie wiem czy to coś rzadkiego czy nie, nawet nie mam pewności czy są...
    2023-03-18, 22:35
  • kornafixx
    Soldin i Küstrin - poszukiwane
    kornafixx
    Uprzejmie się witam

Poszukuję butelek, porcelanek, etykiet, podkładek, skrzynek z browarów z miasteczka Soldin - Myślibórz oraz Küstrin - Kostrzyn nad Odrą. Temat bardzo niszowy, ale liczę na to, że wśród forumowiczów znajdzie się ktoś kto posiada choć zdjęcia butelek...
    2022-03-29, 14:52
  • Niyaki
    [Pytanie] Praca inżynierska
    Niyaki
    Witam serdecznie. Na wstępie napiszę, że zdaję sobie sprawę, że pewnie wybrałem zły dział forum na mój post, ale nie mogłem znaleźć niczego lepszego, co pasowałoby do mojego pytania. Sprawa wygląda tak, że powoli przygotowuje się do pisania pracy inżynierskiej. Temat pracy, to ogólnie Wyróżniki jakości...
    2019-11-06, 19:40
  • Michal2018
    Ankieta na temat piwowarstwa
    Michal2018
    Cześć.

Z góry przepraszam, jeśli to złe miejsce na ten temat i proszę moderatorów o ewentualne przekierowanie.

Do meritum przechodząc.

Jeśli chcielibyście pomóc i poświecić 5 minut na wypełnienie ankiety, to byłbym bardzo...
    2018-12-05, 20:32
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...