vladbeer.ru Proszę o pomoc.

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Tapok
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2005.02
    • 22

vladbeer.ru Proszę o pomoc.

Witam!!!
    Proszę głosować na terenie rosyjskiego kolekcjonera piwa ( kapsli) Władywostoku.
    Strona Vladbeer dotarł do finału konkursu wśród internetowych witryn tematycznych regionalnych.
    Oddaj swój głos tutaj:
    Самые интересные и оперативные новости из мира высоких технологий. На нашем портале - все о компьютерном железе, гаджетах, ноутбуках и других цифровых устройствах. А также обзоры новых игр, достижения современной науки и самые любопытные онлайн-проекты.

Czy czytać po rosyjsku : Отдать голос за этот сайт (do głosowania na tej stronie )
    Następnie potwierdź.
    Bardzo wdzięczny!

Related Topics

Collapse

• kaczka116
    Cześć Brat!, Oddaj Stówę!
    kaczka116
    Piwo gotowe do oceny
    2020-03-14, 08:41
  • dadek
    Stary Sącz, Jana Pawła II 58, Browar Personall Kraft
    dadek
    Browar z restauracją o dość dziwnej nazwie otworzył swe podwoje w listopadzie 2021. Nasza ekipa dotarła tu 12.02.2022 korzystając z ostatniego weekendu gdy można było wykorzystać Bilet Weekendowy PKP IC (beton zarządzający ta firmą zlikwidował go argumentując "bo ludzie jeździli...
    2022-04-08, 01:05
  • Cooper
    Borsuk i jego wpływ na światowy przemysł browarniczy
    Cooper
    Jak w temacie.
    Mówiąc konkretniej i w wojskowym skrócie - motyw borsuka na etach piwnych.
    Od razu w ramach FAQ odpowiem na pytanie "Ale dlaczego ?"
    Bo tak, bo mam taki humor, bo tak sobie wybrałem, bo chce być borsukowym tuzem i rozdawać karty, bo może w poprzedniej...
    2019-03-26, 22:27
  • bastion
    Mołdawia, Budesti, Str. Chisinau 5, Kellers S.R.L.
    bastion
    Rzadko kursujący autobus podmiejski nr. 31, staje prawie pod bramą wjazdową małego browaru, ok. 10 km. od centrum Kiszyniowa, w miejscowości Budeszti ( bo tak się wymawia jego nazwę)
    Dla tych co niekoniecznie muszą odwiedzać wnętrza, a tylko napić się przy kominie miejscowego piwa,...
    2017-06-28, 21:58
  • Pawel_Chmielis
    Cześć Wam :)
    Pawel_Chmielis
    Witam Panie i Panów, załogantów browar.biz

Piwem interesuję się już parę ładnych lat, szukać czegoś ciekawszego niż Królewskie zacząłem sporo przed pierwszą warką Ataku Chmielu. Niemniej do bycia beer geekiem sensus stricte jeszcze trochę mi brakuje Brakuje...pewnie...
    2016-06-19, 13:53
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...