Wsparcie
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
-
Wypełniłem, ale z mojego punktu widzenia możliwe odpowiedzi często są bezsensowne. Pytania dotyczące reklamy i jej wpływu na moje wybory piwne też raczej nie do mnie - bo piw reklamowanych w TV czy na bilboardach prawie nie pijam. A reklamy piw służą mi raczej do pośmiania się z nich.Comment
Related Topics
Collapse
-
Dzię dobry, to ja. Czasem coś napisałem, czasem uwarzyłem. Pomożecie? Ankieta, anonimowa, niedługa (ca 60 kliknięć). Pomóżcie Dobrzy Ludzie. ART, wywal to w kosmos jak zaśmiecam (możesz mi pousuwać posty w message Center? nie mogłem do Ciebie nic wysłać bo limit przekroczony a nie umiem...
-
Channel: Słup ogłoszeniowy
-
-
-
Browar jest. 12 hl warzelnia, 6 tanków łącznie. Rozlew tylko do butelek, więc jak coś to trzeba zinwestować w kegi. Ktoś chętny na wsparcie finansowe? Na pomoc w PH?2022-08-23, 17:54
-
Oficjalne otwarcie browaru Vikštejn odbyło się w piątek 14.08. Do Vitkova dotarliśmy w strugach ulewnego deszczu i niestety byliśmy zmuszeni zmienić nasz misterny plan
.
Wiadomo, że tego typu imprezy to plenerowe święto, a ziąb i deszcz raczej temu nie służą. Dlatego zamiast marznąć...-
Channel: Czechy
-
-
Nieopodal miasta Uherské Hradiště w małym miasteczku Kunovice właśnie rozpoczął warzenie piwa kolejny browar. Browar Rotor działa dosłownie od miesiąca i jest on częścią firmy EPS która to prężnie zajmuje się biotechnologią. Mało tego to wspierają progresywne źródła odnawialne,...
-
Channel: Czechy
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment