witam potrzebne mi są krytyczne punkty kontroli w linii produkcyjnej piwa jasnego chodzi mi o podanie jaki etap przy produkcji należy do krytycznego punktu kontroli a jaki nie i nie chodzi mi o jakieś szczególne piwo tylko ogólnie piwo jasne
krytyczne punkty kontroli
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Browar z Kreuzwertheim z bawarskiej Dolnej Frankonii.
https://spessart-brauerei.de/
Nie ma tam jednak w rozpisce tego piwa. Być może jest ono sprzedawane pod tą nazwą tylko do znanej sieci napojowej Hoffmann, której punkty możne znaleźć w Brandenburgii, też blisko...-
Channel: Niemcy
-
-
Browar Ciechan, właściciel takich marek jak Ciechan Wyborne czy Ciechan Miodowe - to zakład z ponad 300 letnią tradycją warzenia piwa.
Obecnie jest jedną z czołowych firm w segmencie browarów regionalnych.
Obecnie poszukujemy
Technologa produkcji piwa/Piwowara
...2018-08-06, 09:12 -
Wielu na pewno znany piwowar Tomek "Bigos" Biegański, pracujący wcześniej w gdańskiej Brovarni a potem w Nowym Browarze we Wrzeszczu, pół roku temu podjął pracę głównego piwowara w browarze Egerer w Dolnej Bawarii. Nie jest codziennością by w tak tradycyjnie piwnym kraju cudzoziemiec...
-
Channel: Niemcy
-
-
Kolejny browar rzemieślniczy w Ivano- Frankivsku. O ile trafienie do innych nie było łatwe, to ten już całkowicie jest zakonspirowany. Dawne zakłady na pierwszy wygląd puste ukrywają w swoich trzewiach kilka firm, które nie bardzo chcą się pochwalić swoim istnieniem na jakichkolwiek reklamach...3 Photos
-
Channel: Ukraina
-
-
W obecnej sytuacji, kiedy ze wszystkich stron dochodzą do mnie ponure wiadomości z Ukrainy, postanowiłem na przekór zrobić sobie małą retrospekcje z miejsc w których tam kiedyś byłem, a które być może zostały całkowicie zniszczone.
Jednym z takich jest mikrus, położony na brzegu...3 Photos-
Channel: Ukraina
2022-04-21, 21:14 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment