krytyczne punkty kontroli

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • mihu82
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2011.05
    • 2

krytyczne punkty kontroli

witam potrzebne mi są krytyczne punkty kontroli w linii produkcyjnej piwa jasnego chodzi mi o podanie jaki etap przy produkcji należy do krytycznego punktu kontroli a jaki nie i nie chodzi mi o jakieś szczególne piwo tylko ogólnie piwo jasne
  • kopyr
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    • 2004.06
    • 9475

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mihu82
    witam potrzebne mi są krytyczne punkty kontroli w linii produkcyjnej piwa jasnego chodzi mi o podanie jaki etap przy produkcji należy do krytycznego punktu kontroli a jaki nie i nie chodzi mi o jakieś szczególne piwo tylko ogólnie piwo jasne
    Na kiedy?
    blog.kopyra.com

Comment

• Fala
      Kapitan Lagerowej Marynarki
      • 2004.07
      • 671

witam potrzebne mi są krytyczne punkty kontroli w linii produkcyjnej piwa jasnego...
      HACCP będziesz wprowadzał?
      Napis: "ściągnięto 99%" cieszy tylko przez pierwsze pół godziny.
      Admin ma zawsze rację

PIWOSZE WSZYSTKICH KRAJÓW ŁĄCZCIE SIĘ

Comment

• darko
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2003.06
        • 2078

To tak, jakbyś zapytał jak się robi placki.
        Jeśli interesuje Cię HACCP do browaru, to pisz na PW.

Comment

• mihu82
          Szeregowy Piwny Łykacz
          • 2011.05
          • 2

już nie trzeba

Comment

Related Topics

Collapse

• darekd
            Spessart, Kreuzwertheimer Hell
            darekd
            Browar z Kreuzwertheim z bawarskiej Dolnej Frankonii.

https://spessart-brauerei.de/

Nie ma tam jednak w rozpisce tego piwa. Być może jest ono sprzedawane pod tą nazwą tylko do znanej sieci napojowej Hoffmann, której punkty możne znaleźć w Brandenburgii, też blisko...
            2024-10-14, 16:06
          • Ciechan2018
            PRACA - Browar Ciechan poszukuje Piwowara
            Ciechan2018
            Browar Ciechan, właściciel takich marek jak Ciechan Wyborne czy Ciechan Miodowe - to zakład z ponad 300 letnią tradycją warzenia piwa.
            Obecnie jest jedną z czołowych firm w segmencie browarów regionalnych.

Obecnie poszukujemy
            Technologa produkcji piwa/Piwowara

...
            2018-08-06, 09:12
          • dadek
            Großköllnbach, Dachinger Straße 27, Privatbrauerei Egerer
            dadek
            Wielu na pewno znany piwowar Tomek "Bigos" Biegański, pracujący wcześniej w gdańskiej Brovarni a potem w Nowym Browarze we Wrzeszczu, pół roku temu podjął pracę głównego piwowara w browarze Egerer w Dolnej Bawarii. Nie jest codziennością by w tak tradycyjnie piwnym kraju cudzoziemiec...
            2023-12-05, 00:56
          • bastion
            Ukraina, Ivano - Frankivsk, Sacharowa 23, Molfar Brewery. [ Bez wyszynku]
            bastion
            Kolejny browar rzemieślniczy w Ivano- Frankivsku. O ile trafienie do innych nie było łatwe, to ten już całkowicie jest zakonspirowany. Dawne zakłady na pierwszy wygląd puste ukrywają w swoich trzewiach kilka firm, które nie bardzo chcą się pochwalić swoim istnieniem na jakichkolwiek reklamach...
            2022-12-03, 19:37
          • bastion
            Ukraina, Mikolaiv, Sportivna 9, Pub Drunk Patrick.
            bastion
            W obecnej sytuacji, kiedy ze wszystkich stron dochodzą do mnie ponure wiadomości z Ukrainy, postanowiłem na przekór zrobić sobie małą retrospekcje z miejsc w których tam kiedyś byłem, a które być może zostały całkowicie zniszczone.
            Jednym z takich jest mikrus, położony na brzegu...
            2022-04-21, 21:14
          • Loading...
          • Koniec listy.
          Przetwarzanie...