Dzięki za wszystkie sugestie, będę kombinował.
Dokąd z dzieckiem nad morze
Collapse
X
-
Polecam Farmę Jantar w Jantarze - dla dzieciatych miejscówka rewelacyjna, obawiam się tylko że to adres na przyszłość - bez wcześniejszej rezerwacji może być ciężko o miejsce.Pijme pivo dokud žijem, po smrti se nenapijem!
бухло победит зло!Comment
-
Jezu, wieki w Jantarze nie byłem, chyba w 1975 i 76 siedziałem tam całe wakacje, rodzice wysyłali mnie tam na jodGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
Napis: "ściągnięto 99%" cieszy tylko przez pierwsze pół godziny.
Admin ma zawsze rację
PIWOSZE WSZYSTKICH KRAJÓW ŁĄCZCIE SIĘComment
-
Pomijając te "problemy" widzę kilka innych "ciekawostek":
- cena w sezonie prawie 100 euro za domek (dla 5 osób) + wartość zużytej energii elektrycznej w/g wskazań licznika, w cenie 0,85 zł/1kWh.
odległość do plaży 1100 m drogą przez las i 1500 m drogą przez miejscowośćNapis: "ściągnięto 99%" cieszy tylko przez pierwsze pół godziny.
Admin ma zawsze rację
PIWOSZE WSZYSTKICH KRAJÓW ŁĄCZCIE SIĘComment
-
1. Co roku od kilku lat babcia z Igorem spędza wakacje w Zewie Morza w Jastrzębiej Górze i jesteśmy bardzo zadowoleni.
2. Ogromnie polecam ośrodek Exploris (kiedyś tepsowy) w Jastarnii - położenie w zasadzie za miastem (ale spoko na spacerek) więc cisza, dojście do plaży na której jest pustawo ok. 100 metrów. W zasadzie same rodziny z dziećmi. ale tutaj stary to musisz jeszcze kilka wystawić faktur A poważnie jest to drogi ośrodek ale naprawdę warto."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"Comment
-
Żą - Ty lepiej zrób ten rozrząd w aucie, bo ni kuta nie dojedziesz nad morze...bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
-
No to pasek klinowy - bez prądu też daleko nie zajedzieciebigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
Comment