Dokąd z dzieckiem nad morze

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • żąleną
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2002.01
    • 13239

Pasek został wymieniony niedawno, ale już jest pociachany, właśnie chyba przez tę rolkę.

A w ogóle to nie pisz mi tu obok tematu, bo na następnej próbie będziemy grali samo kakałko.

Comment

• iron
      Pułkownik Chmielowy Ekspert
      • 2002.08
      • 6717

O ile takowa nastąpi - znaczy próba

A żeby być w temacie - to ja bym Karwię lekko odradzał - w łykendy straszne tłumy a miescinka niewielka - co potęguje dojmujace odczucie zbydlęcenia
      bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
      Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
      Rock, Honor, Ojczyzna

Comment

• becik
        Generał Wszelkich Fermentacji
        🍼🍼
        • 2002.07
        • 14999

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedzi
        (...) bo na następnej próbie będziemy grali samo kakałko.
        no panowie, o to Was nie podejrzewalem
        Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl

Comment

• Pancernik
          🥛🥛🥛🥛🥛
          • 2005.09
          • 9789

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedzi
          A żeby być w temacie - to ja bym Karwię lekko odradzał - w łykendy straszne tłumy a mieścinka niewielka - co potęguje dojmujące odczucie zbydlęcenia
          Z mieścinką to nieco przesada, ale odczucie okołoodpustowego zbydlęcenia jest faktycznie powalające, plus mieszanina "zapachów" tłuszczu frytowego, tłuszczu opalaczowego i słabomycia ogólnego...

Comment

• crocco
            Kapitan Lagerowej Marynarki
            • 2010.12
            • 590

Ja byłem pod koniec czerwca i i tłumów nie było.Teraz możliwe,że macie rację.

Comment

• żąleną
              D(r)u(c)h nieuchwytny
              • 2002.01
              • 13239

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz Wyświetlenie odpowiedzi
              Międzywodzie i Wisełka w Zachodniopomorskiem.Polecam, bydła nie ma za dużo. W Wisełce dodatkowo jezioro , nad morze kole 800 metrów z centrum wioski
              A kojarzysz może jakimś cudem ten ośrodek?

Noclegi Domki nad morzem Fala REALIZUJEMY BON TURYSTYCZNY 500Polecamy Państwu 5 osobowe domki letniskowe z bali położone na zalesionej działce w centrum miejscowości zaledwie 100 m od plażyKażdy domek posiada salon z aneksem kuchennym noclegi NadMorzepl

Comment

• sowiet
                Kapral Kuflowy Chlupacz
                • 2011.08
                • 54

Nie wiem, czy nie za późno na polecenia, ale Wisełka jak najbardziej godna polecenia. ;]
                Ewentualnie na pobyt z dziećmi Grzybowo pod Kołobrzegiem... z tym, że tam piwko w knajpie do 23-24. Potem tylko na kwaterze. ;]

Comment

• Pogoniarz
                  † 1971-2015 Piwosz w Raju
                  • 2003.02
                  • 7971

A kojarzysz może jakimś cudem ten ośrodek?

http://www.fala.nadmorze.pl/fala/index.php
                  Jak pisałem na PW; blisko masz lany Czarnków w dwóch wersjach, generalnie z piwem nie jest dobrze.

Prawie jak Piwo
                  SZCZECIN

Comment

• Pogoniarz
                    † 1971-2015 Piwosz w Raju
                    • 2003.02
                    • 7971

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz Wyświetlenie odpowiedzi
                    Jak pisałem na PW; blisko masz lany Czarnków w dwóch wersjach, generalnie z piwem nie jest dobrze.
                    Co do atrakcji fajna knajpka na obrzeżach Międzywodzia w stronę Wolina.Rządzi sam CP.Są Zwierzaki do pooglądania(Struś, żółwie, kózki, szynszyle, króliki, etc.

Prawie jak Piwo
                    SZCZECIN

Comment

• żąleną
                      D(r)u(c)h nieuchwytny
                      • 2002.01
                      • 13239

W końcu wylądowałem w Dźwirzynie niepopodal Kołobrzegu. A tam... jasny i ciemny Czarnków, i to w trzech miejscach, do tego Irish, porter cieszyński, Irlandzkie Mocne, Lubuskie Zielone - wszystko z beczki rzecz jasna. Szok w trampkach, szkoda tylko, że o 22-23 już prawie wszystko pozamykane.

Comment

• cororo
                        Kapitan Lagerowej Marynarki
                        • 2003.04
                        • 766

[QUOTE=żąleną;998262] Irlandzkie Mocne, QUOTE]

Chyba jednak było to Celtyckie? Trzeciewnica nie warzy a spotkałem się w trakcie pobytu nad morzem że Celtyckie sprzedawano jako Irlandzkie.

Comment

• iron
                          • 2002.08
                          • 6717

W końcu wylądowałem w Dźwirzynie niepopodal Kołobrzegu. A tam... jasny i ciemny Czarnków, i to w trzech miejscach, do tego Irish, porter cieszyński, Irlandzkie Mocne, Lubuskie Zielone - wszystko z beczki rzecz jasna. Szok w trampkach, szkoda tylko, że o 22-23 już prawie wszystko pozamykane.
                          A potem się obudziłem
                          bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
                          Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
                          Rock, Honor, Ojczyzna

Comment

• żąleną
                            D(r)u(c)h nieuchwytny
                            • 2002.01
                            • 13239

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cororo Wyświetlenie odpowiedzi
                            Chyba jednak było to Celtyckie? Trzeciewnica nie warzy a spotkałem się w trakcie pobytu nad morzem że Celtyckie sprzedawano jako Irlandzkie.
                            Nie mam irlandzkiego pojęcia. Na nalewakach było Irlandzkie Mocne. W smaku słodkie jak zawsze

Iron, zanim się obudziłem, to miałem trudność z zaśnięciem, bo jedna z czarnkowskich knajp była w ośrodku za płotem - ta jedyna otwarta do oporu. Dawno tyle disco-polo nie przyjąłem na twarz

Comment

• żąleną
                              D(r)u(c)h nieuchwytny
                              • 2002.01
                              • 13239

Właśnie dostałem fotopamiątkę z Rzeczenicy, koszt 300 zł. Przekroczyłem prędkość o całe 21 km/h, do oszałamiających 71 km/h. Na zdjęciu wokół samochodu pustka, ale mogłem rozjechać jakieś miejscowe komary.

Najlepszy jest tekst "możliwe jest stawiennictwo w celu wyjaśnienia sprawy w Straży Gminnej w Rzeczenicy ul. Człuchowska w godz. 8:00 - 15:00".

Comment

• ART
                                mAD'MINd
                                🥛🥛🥛🥛🥛
                                • 2001.02
                                • 23929

Jedź jedź!
                                - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                                - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
                                - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

Przetwarzanie...
                                X