Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kamcio1990
Wyświetlenie odpowiedzi
Jaki smartfon
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13 Wyświetlenie odpowiedziA mnie ostatnio przekonywał człek związany z telefonią komórkową, że jeśli używam w smartfonie aplikacji MicrosoftOffice to warto poczekać, na kolejne wersje WindowsMobile. MO na androida był i będzie okrojony.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kibi Wyświetlenie odpowiedziCo więcej zużywa baterię. Jeśli do tej pory masz telefon, który wystarczy ładować co 5-10 dni, to pora, żebyś się zaczął odzwyczajać.
Ciekawa informacja o tym tetheringu, nie wiedziałem. Być może i tak skończy się kupnem oddzielnego modemu na działkę, bo słabo tam z zasięgiem i trzeba będzie wypróbować wszystkie sieci. Myślicie że instalacja jakiejś gadżeciarskiej antenki na dachu lub drzewie by coś pomogła? Działka jest w zasadzie w środku lasu.Last edited by żąleną; 2012-01-10, 00:12.
Comment
-
-
Ja do tego lata byłem zatwardziałym użytkownikiem koncernu z Finlandii
Jednak symbian zaczął mnie coraz bardziej drzaźnić i skusiłem się przy ostatniej wymianie na Galaxy SII - to jest telewizor a nie telefon - trzeba sobie to otwarcie powiedzieć i miałem na początku poważne wątpliwości. Ale da radę przywyknąć a użyteczność i sprawność tego urządzenia jest dla mnie rekompensatą za nieco obciachowy rozmach dizajnerski
Teraz właśnie mam awarię netu w pracy więc jestem zalogowany via USB i śmiga cacy. Nie wiem jak z limitami bo ja mam parę gigów (to służbowy teflon) a i tak przez większość dnia jestem w zasięgu wi-fi.
Aha, ten model ma też możliwość udostępniania netu via wi-fi właśnie. Ale nie korzystałem bo mi się nie chciało
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kony Wyświetlenie odpowiedziNie wiem jak z limitami bo ja mam parę gigów (to służbowy teflon) a i tak przez większość dnia jestem w zasięgu wi-fi.
Aha, ten model ma też możliwość udostępniania netu via wi-fi właśnie. Ale nie korzystałem bo mi się nie chciało
Ten układ w telefonem jako routerem wifi to fajna funkcja. Padł mi kiedyś net w pracy i dzięki SII poprowadziłem całkiem normalne zajęcia z wykorzystaniem netu. Łączy się w mgnieniu oka, szybkośś wystarczająca. Jak dla mnie bomba.
Powalają mnie w tym telefonie funkcje głosowe. Napisanie prostego sms'a bez używania klawiatury, czy wyszukanie kontaktu głosem, to może jeszcze nie narzędzia idealne, ale mnie zaskakują funkcjonalnością.Poszukuję
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziZ popularności wątku o dzienniku piwnym w telefonie wnioskuję, że są na forum gadżeciarze, przepraszam, użytkownicy smartfonów. Właśnie planuję sobie takie cuś sprawić i mam pytanie o wrażenia z pierwszej ręki. Co byście polecali, a co odradzali?
Potrzebuję głównie obsługi plików typu docx, xlsx, pdf, jpg i jakiegoś sensownego programu pocztowego. Plusem będzie dobry GPS (bezpłatny lub tani) i możliwość wyłączenia automatycznego kontaktowania się Internetem, żeby nie zbankrutować za granicą. Koniecznie zwykła klawiatura, dotykowa ewentualnie jako dodatek. Własności multimedialne nieistotne, to ma być telefon dla bizmesmema. Latem używałbym go na działce jako łącza internetowego przy lapku.
Ah, ile megusów miesięcznie brać w abonamencie?bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Sie pan Faktura tutaj wywyższa i się mu zachciało Idź sobie fakturę wystaw"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Tak z ciekawości, po co to wszystko?Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
-
Aha, czyli po nicMilicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziTak z ciekawości, po co to wszystko?
P.S.
Napisał to ten, który w pracy pisze posty z telefonu.
Wysłano z GT-I9000 z użyciem Tapatalk
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziKoniecznie zwykła klawiatura, dotykowa ewentualnie jako dodatek.- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Comment
-
Comment