Zdjęcia pierwsza klasa - masz i mój głos
Głosuj na Bloga roku 2011 - Kuchnia Piwowarki Agi
Collapse
X
-
Ja mam nadzieję, że żartowałam - trzymam kciuki - warząc pilsa właśnie teraz, więc to trudne jest
Comment
-
-
Pozakonkursowo, a może i nie:
Moja uwaga jest taka - czarny tekst na ciemnopomarańczowym tle sprawia wrażenie że jest tylko... tłem właśnie w Twym blogu. Można przez to odnieść mylne pierwsze odczucie że blog składa się tylko ze smakowitych zdjęć, a treść gdzieś majaczy dopiero na horyzoncie i nie przykuwa większej uwagi.
I jeszcze taka myśl - to piwo domowe za oddany głos jest w klimacie polityczno-wyborczym...
I jeszcze pytanie praktyczne - czy rodzina zdąży zjeść zanim wszystko wystygnie i nie wkurza ich to że zanim przystąpią do wieczerzy muszą odczekać aż wszystko dokładnie obfocisz?Last edited by ART; 2012-01-15, 13:15.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziPozakonkursowo, a może i nie:
Moja uwaga jest taka - czarny tekst na ciemnopomarańczowym tle sprawia wrażenie że jest tylko... tłem właśnie w Twym blogu. Można przez to odnieść mylne pierwsze odczucie że blog składa się tylko ze smakowitych zdjęć, a treść gdzieś majaczy dopiero na horyzoncie i nie przykuwa większej uwagi.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziI jeszcze taka myśl - to piwo domowe za oddany głos jest w klimacie polityczno-wyborczym
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziI jeszcze pytanie praktyczne - czy rodzina zdąży zjeść zanim wszystko wystygnie i nie wkurza ich to że zanim przystąpią do wieczerzy muszą odczekać aż wszystko dokładnie obfocisz?
Comment
-
-
A jakim aparatem robione są zdjęcia? Statyw jest?Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziA jakim aparatem robione są zdjęcia? Statyw jest?
Za odkrycie szczegółów technicznych należą się 3 smsy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Feti Wyświetlenie odpowiedziGotowanie zajmowało mi multum czasu, byłem wiecznie głodny, schudłem 20 kilogramów.Poszukuję
Comment
-
-
-
U Martyny się niestety nie udało.
Ale za to udało się u "społeczeństwa" .
Mój blog zajął 7 miejsce spośród 3602 zgłoszonych do konkursu.
Tym samym znalazł się wśród 10, które kandydują do tytułu Bloga Blogerów.
Bardzo dziękuję Wszystkim Browarbizowiczom, którzy na mnie głosowali.Last edited by Gość; 2012-02-07, 16:53.
Comment
-
Comment