Moja uwaga jest taka - czarny tekst na ciemnopomarańczowym tle sprawia wrażenie że jest tylko... tłem właśnie w Twym blogu. Można przez to odnieść mylne pierwsze odczucie że blog składa się tylko ze smakowitych zdjęć, a treść gdzieś majaczy dopiero na horyzoncie i nie przykuwa większej uwagi.
I jeszcze taka myśl - to piwo domowe za oddany głos jest w klimacie polityczno-wyborczym...
I jeszcze pytanie praktyczne - czy rodzina zdąży zjeść zanim wszystko wystygnie i nie wkurza ich to że zanim przystąpią do wieczerzy muszą odczekać aż wszystko dokładnie obfocisz?
Ostatnia zmiana dokonana przez ART; 2012-01-15, 13:15.
Moja uwaga jest taka - czarny tekst na ciemnopomarańczowym tle sprawia wrażenie że jest tylko... tłem właśnie w Twym blogu. Można przez to odnieść mylne pierwsze odczucie że blog składa się tylko ze smakowitych zdjęć, a treść gdzieś majaczy dopiero na horyzoncie i nie przykuwa większej uwagi.
To dobrze, że masz takie odczucie. Chcę zainteresować czytelnika zdjęciami, potem jak będzie chciał będzie czytać.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART
I jeszcze taka myśl - to piwo domowe za oddany głos jest w klimacie polityczno-wyborczym
Ja dotrzymam obietnicy
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART
I jeszcze pytanie praktyczne - czy rodzina zdąży zjeść zanim wszystko wystygnie i nie wkurza ich to że zanim przystąpią do wieczerzy muszą odczekać aż wszystko dokładnie obfocisz?
Wkurza się. Wczorajszy makaron był całkiem zimny. A do tego stoją nade mną i przełykają głośno ślinę
"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson No Hops, no Glory :)
Bardzo dziękuję wszystkim, którzy na mnie głosowali!
Mój blog znalazł się w pierwszej 10-tce, która przeszła do dalszego etapu konkursu Blog Roku 2011.
U Martyny się niestety nie udało.
Ale za to udało się u "społeczeństwa" .
Mój blog zajął 7 miejsce spośród 3602 zgłoszonych do konkursu.
Tym samym znalazł się wśród 10, które kandydują do tytułu Bloga Blogerów.
Bardzo dziękuję Wszystkim Browarbizowiczom, którzy na mnie głosowali.
Ostatnia zmiana dokonana przez Gość; 2012-02-07, 16:53.
Jeden z najstarszych browarów restauracyjnych w Rumunii znajduje się w samym sercu Bukaresztu.
Berestroika istnieje od 2011 roku, znajduje się kilkaset metrów od monumentalnego pałacu Ceausescu.
Aby tu dotrzeć trzeba zboczyć z głównej alei, przejść przez blokowiska, za którymi...
Przez 20 lat wyjazdów do Czech z różną częstotliwością i w różne regiony, kuchnia czeska stała się moją jedną z ulubionych. W zasadzie jest w pierwszej trójce. Uwielbiam te tłuste potrawy z knedlikami, chleb z kminkiem i zakąski do piwa. Nawet unowocześnianie tej kuchni przez niektórych...
Za bronka nie ręczę czy jest jadalny. Jeżeli chodzi o wysyłkę to trzeba doliczyć 14 zeta, albo 3 eurosporty, albo 100 ukraińskich wiewiórek (hrywien). Dolków nie przyjmuję. Chętnych zapraszam na PW. Zapisy do zakończenia łykendu.
Kolejny minibrowar w bogatszej dzielnicy Quito, miejsce gdzie gromadzi się burżujstwo i białasy z północnego kontynentu.
Minibrowar założony w 2011 roku, nawiązujący wystrojem wnętrza do Bawarskiego stylu i kultury, co nie bardzo ma odwzorowanie w karcie, a tym bardziej w jakości i...
Rožmberk nad Vltavou to przepiękna miejscowość w kraju południowoczeskim, położone nad Vltavou.
Ikoną miasta jest 13-wieczny zamek, wzniesiony w 1262 roku, a od 2023 roku do miasteczka powróciły tradycje piwowarskie.
Dawny browar istniał od 1590 roku, został założony...
Comment