Prośba o wypełnienie ankiety - badanie świadomości marek piw:)

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Mason
    Major Piwnych Rewolucji
    🍼
    • 2010.02
    • 3280

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grabek54 Wyświetlenie odpowiedzi
    Dębowe Mocne jest skierowane dla mężczyzn w wieku 35-45 lat, którzy są ustatkowani. I dąb to ustatkowanie właśnie ma symbolizować. To nie jest nas wymysł ani przypuszczenia.
    A możesz podać też inne przykłady jakie piwa miały uderzać w jakie grupy docelowe? Np. czy Okocim Porter celuje w tragarzy?
    JEDNO PIVKO NEVADI!

Comment

• ART
      mAD'MINd
      🥛🥛🥛🥛🥛
      • 2001.02
      • 23928

Celuje w silnych mężczyzn!
      - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
      - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
      - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• ucho
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2010.05
        • 500

Okocim Porter celuje w sektę.

Comment

• kibi
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2004.07
          • 1875

A co ma robić zwolennik Dębowego kiedy ukończy 45 lat?
          I skąd pomysł, że ustatkowanym mężczyznom konkretne piwo będzie smakować bardziej, jeśli na etykiecie zobaczą rysunek dużego drzewa .

Comment

• Mason
            Major Piwnych Rewolucji
            🍼
            • 2010.02
            • 3280

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kibi Wyświetlenie odpowiedzi
            I skąd pomysł, że ustatkowanym mężczyznom konkretne piwo będzie smakować bardziej, jeśli na etykiecie zobaczą rysunek dużego drzewa .
            Smakować?? To jest marka, to nie ma smakować tylko się kojarzyć. Smak się tu nie liczy
            JEDNO PIVKO NEVADI!

Comment

• becik
              Generał Wszelkich Fermentacji
              🍼🍼
              • 2002.07
              • 14999

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kibi Wyświetlenie odpowiedzi
              A co ma robić zwolennik Dębowego kiedy ukończy 45 lat?

Bo solidne duże drzewo będzie im się kojarzyć z ich korzeniem

Przykładowo, Dębowe Mocne jest skierowane dla mężczyzn w wieku 35-45 lat, którzy są ustatkowani. I dąb to ustatkowanie właśnie ma symbolizować. To nie jest nas wymysł ani przypuszczenia.
              W tym pytaniu chcemy zbadać czy rzeczywiście osoba w tym wieku zwraca uwagę przykładowo na dąb. Jeśli nie, to co producent piwa zakładał jest błędne i taki też wniosek wyciągniemy.
              Ależ marketingowy bełkot, przykład na to jak można durniom wmówić bzdury w które potem ktoś wierzy.
              Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl

Comment

• Pancernik
                Pułkownik Chmielowy Ekspert
                🥛🥛🥛🥛🥛
                • 2005.09
                • 9788

Przykładowo, Dębowe Mocne jest skierowane dla mężczyzn w wieku 35-45 lat, którzy są ustatkowani. I dąb to ustatkowanie właśnie ma symbolizować
                Ja pierdziu !!! Już nie mogę się doczekać moich 46-tych urodzin, to jeszcze tylko nieco ponad trzy tygodnie! Zacisnę zęby, pośladki i jakoś dociągnę...

Comment

• Ahumba
                  🥛🥛🥛🥛
                  • 2001.05
                  • 9056

Przykładowo, Dębowe Mocne jest skierowane dla mężczyzn w wieku 35-45 lat, którzy są ustatkowani. I dąb to ustatkowanie właśnie ma symbolizować.
                  To już wiem, dlaczego dębowe mnie nie kręci.

Czekam teraz na jakieś piwo z KP o MARCE "pograbek". Liczę na jakiś cmentarz na etykiecie lub np. śmietnik. Będzie mi się kojarzył z dziadami na emeryturze lub rencie.
                  Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                  znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl

Comment

• iron
                    • 2002.08
                    • 6717

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedzi
                    Ja pierdziu !!! Już nie mogę się doczekać moich 46-tych urodzin, to jeszcze tylko nieco ponad trzy tygodnie! Zacisnę zęby, pośladki i jakoś dociągnę...
                    Można powiedzieć, że te trzy tygodnie to jak minutka - dasz radę.
                    Last edited by iron; 2012-02-16, 11:38.
                    bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
                    Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
                    Rock, Honor, Ojczyzna

Comment

• żąleną
                      D(r)u(c)h nieuchwytny
                      • 2002.01
                      • 13239

Kurczę, jaka perspektywa, trzy tygodnie do ustatkowania... Ja bym przez te trzy tygodnie nie trzeźwiał.

Comment

• Pancernik
                        🥛🥛🥛🥛🥛
                        • 2005.09
                        • 9788

Nieeee..., trzy tygodnie jeszcze MUSZĘ być "ustatkowany", potem wychodzę poza ramkę i NAPRZÓD!!!

Comment

• żąleną
                          D(r)u(c)h nieuchwytny
                          • 2002.01
                          • 13239

Faktycznie, pomieszało mi się. To już wiem, dlaczego takim dziadem jestem ostatnio... Kruca bomba, duzo casu do swobody jesce...

Comment

• lodzkieMocne
                            D(r)u(c)h nieuchwytny
                            • 2016.03
                            • 1

Wyniki ankiety są gdzieś dostępne?
                            Jestem ich wielce ciekaw, a widzę, że po wypełnieniu moim oczom nie ukazało się nic poza podziękowaniem

Comment

Przetwarzanie...
                            X