Żą, jak prezentuje się sytuacja na obecną chwilę? Paczka już w drodze, zdążyłeś zawartość zdefraudować czy w ogóle nie wysłane?
Wspólna wysyłka imperialnych koszulek Pinty do Warszawy
Collapse
X
-
Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
-
-
Paczka już u mnie, założyłem wszystkie koszulki na siebie, wcieram w nie bułki z masłem i wołam "ale jestem poj..."!
Jedna z wpłat poszła późno w piątek, stąd poślizg, bo do wczoraj jeszcze nie dotarła. Koszulki pójdą na adres Komara.
Comment
-
-
W takim razie Psifnucy kombinuj termin w przyszłym tygodniu na spotkanie dystrybucyjnePiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Comment
-
-
To spotkanie w ten piątekLast edited by docent; 2012-04-11, 11:32.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziPaczka już u mnie, założyłem wszystkie koszulki na siebie, wcieram w nie bułki z masłem i wołam "ale jestem poj..."!
Jedna z wpłat poszła późno w piątek, stąd poślizg, bo do wczoraj jeszcze nie dotarła. Koszulki pójdą na adres Komara.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Seta Wyświetlenie odpowiedzi...i tarzasz się w tym soku, wcierasz sobie we włosy i cycki krzycząc: "O matko! Jaki ja jestem pojebany!"
Tak. Wiem...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedziTo spotkanie w ten piątek
Multitap Crawl
Multitap Crawl na Facebook
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."
Comment
-
-
Koszulki właśnie dotarły.
Tu należą się podziękowania dla Piwnicy Zamkowej i Żą za ogarnięcie akcji. Dzięki!
Proponuję odbiór jutro w "17:15". Jeśli zamierzacie przybyć to wpiszcie się tutaj:
Żebym potem sam nie siedział z tymi koszulkami bo rzeczywiście z nudów założę wszystkie i zacznę się nacierać masłem.
Jeśli ktoś nie może jutro to najłatwiej mnie złapać od pon. do pt. w godz. 9-17 na Czerskiej.
W późniejszych godzinach lub w weekend (ale nie w najbliższy bo jestem wtedy w Katowicach) rezyduję na Służewie.
Tak czy inaczej, piszcie na PW i jakoś się dogadamy.
Multitap Crawl
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."
Comment
-
-
Dzięki Żą, że (żąże) dbasz o moje finanse.
Multitap Crawl
Comment
-
-
Będę dzisiaj (znowu ) w 17:15 po 20 więc jak ktoś chce zajrzeć po koszulkę to zapraszam.
Multitap Crawl
Comment
-
Comment