Lepiej gdy stłucze się Chimay niebieski
Niż z Ż do ą od deski do deski
(się jeszcze na chwile zwlekłem z wyra...)
Ostatnia zmiana dokonana przez wpadzio; 2012-08-22, 23:26.
Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła. Serviatus status brevis est 3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020
Już jest lepiej - powiedziała puszka do Pandory po wyjściu ostatnich gości...
- Zamknij się - odrzekła na to Pandora, z nieco tajemniczą miną...
Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła. Serviatus status brevis est 3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020
Lepiej Żą z Ironem zżenić
Niż się z Grekiem piwem zmienić.
W środkowej części północnej Islandii - w osadzie liczącej ledwie stu kilku mieszkańców - powstał pierwszy w tym kraju (o surowym klimacie) mikrobrowar.
Árskógssandur (zamiennie: Litli-Árskógssandur) to niewielka miejscowość na zachodnim wybrzeżu najdłuższego (około 60 km długości...
Mieszkańcy wielkich osiedli mieszkaniowych w północno-wschodniej części Charkowa nie mogą narzekać na brak piwnych atrakcji. Przy magistralnej ulicy Geroiv Praci mają browar restauracyjny AltBier, https://www.browar.biz/forum/showthread.php?t=134991 a zaledwie 3 przystanki tramwajowe na wschód, na...
Bardzo fajna inicjatywa Funky Fluid. Na Hali Gwardii przez 3 dni na stoisku 9 browarów, wiele ciekawych piw, kilka premier. Stoliki, flipery, szkło festiwalowe.
Bardzo udana impreza, jeszcze zdążycie wpaść.
Comment