Pseudo

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • e-prezes
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2002.05
    • 19306

Nie, no jasne. Ja nie twierdzę, że żyją. Tylko, że nie wszystkich wycięli. Część się zasymilowała. Czytajcie co napisałem wcześniej.

Comment

Related Topics

Collapse

• AaLeX
      Mała aktywność użytkowników naszego forum.
      AaLeX
      Witajcie. Nie wiem, czy w dobrym miejscu, ale jak coś, to można przenieść. Zastanawia mnie coraz mniejsza aktywność użytkowników tego forum. Na palcach maksymalnie obu rąk można policzyć aktywnych użytkowników, którzy regularnie dodają oceny piw. Ja także się staram. Dziwi mnie to,...
      2024-07-29, 16:05
    • ART
      Rangi użytkowników na świeżo
      ART
      Junior, Member i Senior poszły w odstawkę.

Wrzucone zapytanie w kierunku AI wypluło taki zestaw

​...
      2024-09-15, 15:42
    • Alkoneser
      Browary restauracyjne w Polsce
      Alkoneser
      Cześć,
      mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
      2024-08-05, 12:26
    • dadek
      Neißstraße 8, Bierblume Hausbrauerei
      dadek
      Często tak bywa, że od wielu lat przejeżdżamy przez jakieś miasto (szczególnie gdy jest ważnym węzłem kolejowym), korzystamy tylko z dworca i po szybkiej przesiadce podążamy dalej kolejnym pociągiem. Tak właśnie było w przypadku Görlitz, które to miasto wielokrotnie było "bramą...
      2023-04-27, 03:48
    • Konrad131
      Witam szanowne grono!
      Konrad131
      Wypadałoby się przedstawić, a więc:
      do emerytury " traciłem czas" głównie na podróże starym motocyklem, których opisy znajdują się na mojej stronce konrad.r4y.pl( bez 3xw na początku)- zapraszam do lektury
      Na pasku u góry strony głównej jest coś o mnie, więc aby...
      2023-03-31, 15:18
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...