Tworzenie projektów etykiet piw.

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • LubieStrongi
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2016.02
    • 199

Tworzenie projektów etykiet piw.

Tyskie Porter, moja edycja, wydałem ją jako niezalogowany:

• Cooper
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    🥛🥛🥛
    • 2002.11
    • 6059

Przecież to stary wzór ety z około 2000 roku gdzie jedynie napis TYSKIE jest napisany aktualnym, najnowszym fontem.
    Do każdej takiej ety będzie zakładany osobny wątek ?
    Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
    1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.

Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku

Comment

• LubieStrongi
      • 2016.02
      • 199

Przeróbki też wchodzą w grę, font, na którym zrobili etę to Trebuchet MS. Zmieniłem też napis "1629". A dwa tematy spowodował lag. Wstawiajcie własne przeróbki i pomysły, zapraszam.
      Ostatnia zmiana dokonana przez LubieStrongi; 2018-04-16, 20:33.

Comment

• LubieStrongi
        • 2016.02
        • 199

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cooper Wyświetlenie odpowiedzi
        Przecież to stary wzór ety z około 2000 roku gdzie jedynie napis TYSKIE jest napisany aktualnym, najnowszym fontem.
        Do każdej takiej ety będzie zakładany osobny wątek ?
        To modernizacja etykiety. Może i nie mogę korzystać z IMG, ale proszę. Zaznaczam też, że kształt łukowy jest zastąpiony prostokątem, tak przy okazji. Obecnie ma go tylko Książ. Obecnie pracuję też nad nową etykietą Żubra Porteru.

Ostatnia zmiana dokonana przez LubieStrongi; 2018-04-16, 20:52.

Comment

• LubieStrongi
          • 2016.02
          • 199

- Żubr Porter. Miodowy czy Lager miałby żółte tło w napisie stylu i czarne napisy, a Prażubr - napis przeciągnięty przez całą etykietę.
          Ostatnia zmiana dokonana przez LubieStrongi; 2018-04-17, 19:36.

Comment

• LubieStrongi
            • 2016.02
            • 199

Wersja Tyskiego Porteru bez zielonej obwoluty. Chyba najnowocześniejsza z tych, które zrobiłem na bazie tej starej etykiety, czyż nie, Cooperze?
            Ostatnia zmiana dokonana przez LubieStrongi; 2018-04-18, 19:47.

Comment

• Cooper
              Pułkownik Chmielowy Ekspert
              🥛🥛🥛
              • 2002.11
              • 6059

Oczywiście ! Jest tak nowoczesna że patrząc na nią mam wrażenie że zaglądam do tunelu czasoprzestrzeni gdzie zakrzywienie promieni cząstek światła kieruje mnie o lata świetlne w przyszłość a piksele w komputerze robią się okrągłe i gasną niczym komety w ziemskiej atmosferze.
              Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
              1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.

Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku

Comment

Przetwarzanie...
              X