Tyskie Porter, moja edycja, wydałem ją jako niezalogowany:
Tworzenie projektów etykiet piw.
Collapse
X
-
Przecież to stary wzór ety z około 2000 roku gdzie jedynie napis TYSKIE jest napisany aktualnym, najnowszym fontem.
Do każdej takiej ety będzie zakładany osobny wątek ?Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
-
-
Przeróbki też wchodzą w grę, font, na którym zrobili etę to Trebuchet MS. Zmieniłem też napis "1629". A dwa tematy spowodował lag. Wstawiajcie własne przeróbki i pomysły, zapraszam.Last edited by LubieStrongi; 2018-04-16, 20:33.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cooper Wyświetlenie odpowiedziPrzecież to stary wzór ety z około 2000 roku gdzie jedynie napis TYSKIE jest napisany aktualnym, najnowszym fontem.
Do każdej takiej ety będzie zakładany osobny wątek ?
Last edited by LubieStrongi; 2018-04-16, 20:52.
Comment
-
-
- Żubr Porter. Miodowy czy Lager miałby żółte tło w napisie stylu i czarne napisy, a Prażubr - napis przeciągnięty przez całą etykietę.Last edited by LubieStrongi; 2018-04-17, 19:36.
Comment
-
-
Wersja Tyskiego Porteru bez zielonej obwoluty. Chyba najnowocześniejsza z tych, które zrobiłem na bazie tej starej etykiety, czyż nie, Cooperze?Last edited by LubieStrongi; 2018-04-18, 19:47.
Comment
-
-
Oczywiście ! Jest tak nowoczesna że patrząc na nią mam wrażenie że zaglądam do tunelu czasoprzestrzeni gdzie zakrzywienie promieni cząstek światła kieruje mnie o lata świetlne w przyszłość a piksele w komputerze robią się okrągłe i gasną niczym komety w ziemskiej atmosferze.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
Comment