Uzupełniłem sagę o nowy najświeższy wątek. Oto co z ludzi robi zielenina , wszak wiadomo, że jest niebezpieczna bo zawiera witaminy a nie zawiera alkoholu
Jacy będziemy... - komentarze
Collapse
X
-
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
-
-
zythum napisał(a)
Oto co z ludzi robi zielenina , wszak wiadomo, że jest niebezpieczna bo zawiera witaminy a nie zawiera alkoholu
Widzisz, kiedyś (ale wcale nie tak dawno) bardzo małoletnia siostrzenica wzięła przekrojone jabłko i spytała:
"Wujek, a w jabłku są witaminy?".
Odpowiedziałem, że oczywiście są.
Wtedy ta małoletnia powiedziała: "No to pokaż."
I nie potrafiłem tego zrobić.
A teraz przyjedzie Zythum i razem pójdziemy pokazać dziecku gdzie w zieleninie są te wyjątkowo groźne witaminy.
Comment
-
-
Czyżby to przeze mnie nastąpił taki zastój w Bestsellerze nr 2?
Jeśli tak to wybaczcieBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
żąleną napisał(a)
Spokojna głowa, coś czuję, że po giełdzie przybędzie sporo wątków.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
No i nikt nie miał siły ich ratować przed utonięciem (mordka)bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Właśnie zapłodniła moją głowę Marcelina. Pomyślałem sobie, że wprowadzę tę opowieść w nasz dwudziesty pierwszy wiek i pozamieniam Nas wszystkich w cyborgi. Właśnie opisuje wylinkę pierwszego, skatowanego przez yemiołkowe pacholęta, samą yemiołkę i Kzrsztofa Świdnickiego ubranego w starożytny uniform wojskowy z czasów II wojny Irackiej . Po kolei nawet Marusia będzie uzupełniać niezbędne zapasy wlewając ukradkiem do wypijanego piwa stężony ekstrakt WD40.piwo jest lepsze
Comment
-
-
No koleżanki i koledzy Kamyczek77 podjął temat. Kto następny ?Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
lawina ruszyła po raz kolejnyTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
no to se druknęłam i czytałam w pociągu, a współpasażeria patrzyła dziwnie i odsuwała się na krańce ławki po każdym mym potępieńczym chichocie
ale mnie dranie urządziliście! zemszczę się krwawo - za jakiś czas....**** zbliża ludzi... :-]
Comment
-
Comment