Od Czernego Specjału zabrakło miału.
Odpiwki
Collapse
X
-
Nawet chciałem coś napisać, ale po tym:
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sergioP Wyświetlenie odpowiedziOd Czarnego Specjału intrygujący odcień kału.
Będę najwyżej drugi.Last edited by Seta; 2010-04-18, 22:06.Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.
Comment
-
-
Od Specjała Czarnego artroskopia kolana lewego.
Od Czarnego Specjała na mym kolanie opuchlizna niemała.
Od Czarnego Specjału od nowa uczę się chodzić pomału.
Od Specjału Czarnego mam już dość wszystkiego!
Od Czarnego Specjału myśli me wokół w głowę strzału...Last edited by pirackamuza; 2010-04-21, 23:15.Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pirackamuza Wyświetlenie odpowiedziOd Specjała Czarnego artroskopia kolana lewego.
Od Czarnego Specjała na mym kolanie opuchlizna niemała.
Od Czarnego Specjału od nowa uczę się chodzić pomału.
Od Specjału Czarnego mam już dość wszystkiego!
Od Czarnego Specjału myśli me wokół w głowę strzału...
Trzymaj się jakośbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedziOd Czarnego Specjała - gdyby kózka nie skakała...
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedziTrzymaj się jakośToruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.pl
Comment
-
-
Wygrywa ten oto odpiwek autopsyjny.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedziOd Czarnego Specjału po mydło schylasz się pomału
Comment
-
-
Oj nie spodziewał się ja
No to niech będzie Piwo Furtianabigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Od Piwa Furtiana śliska jest brzana
Od Piwa Furtiana karmazyn (KMWTW) Teresce urósł jak rana
Od Furtiana Piwa szprycha zje...ana"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Zapomniałem podac termin zmagań - męczcie sie do końca długiego łykenduLast edited by iron; 2010-04-27, 10:31.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
Comment