Od Brackiego we Fregacie wszyscy mają mokre gacie
Odpiwki
Collapse
X
-
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebski Wyświetlenie odpowiedziWe Fregacie od Brackiego można przespać się z kolegą.
Ja więcej szczegółów nie chcę znaćW trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wg2 Wyświetlenie odpowiedziOd Fratera dziurka sie rozwiera
Od Zlatopramena wypicia dwóch szklanic, żądze i chucie nie znają granic.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziTo jest ten dźwięk wydawany podczas rozwierania?
Od Zlatopramena wysączenia szklenic trzech czy pięciu, nic nie zaszkodzi ci w zaśnięciu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika garfunkel Wyświetlenie odpowiedziPS Żalęnonie, Ty chutliwy samcze wyerudytowany!
[(...)
Od Grudziądzkiego szklanic wielu, mam ochotę na walki w kisielu
To tylko tak, żeby nie było postu nie na temat bo sam odpiwek raczej w stylu niemieckimbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika garfunkel Wyświetlenie odpowiedziPS Żalęnonie, Ty chutliwy samcze wyerudytowany!
nagadałam Ci?
Comment
-
-
No to kontynuując na ch:
Od chlania chłodnego piwa ręka chybotliwa
Kto mnie przebije?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wg2 Wyświetlenie odpowiedzikażda dziewka to łania
Comment
-
Comment