Od Old Toma w mig glaucoma.
Odpiwki
Collapse
X
-
Od Steigera łykania odechciewa się magisterki pisania- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziDo portera w kamionce kolejki stojące.Lepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)
Comment
-
-
Od portera z Witnicy idę pić do Szczawnicy.
(odpiwek i gra półsłówek w jednym)Lepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lzkamil Wyświetlenie odpowiedziOd portera kac doskwieraPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika nikita_banita Wyświetlenie odpowiedziod częstego picia Portera nic Ci nie doskwieraPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pudlarz Wyświetlenie odpowiedziOd Portera chcica mi doskwieraPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziOd portera nie doskwiera!
Zapraszamy rodaka-łodziaka na spotkanie
Od łódzkiego portera sekcja łódzka się zbieraLast edited by lzkamil; 2007-12-23, 00:57.Lepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Kamień Wyświetlenie odpowiedziOd limitowanego portera, pustka w portfelu doskwiera
Ach, ja z przyjemnością wybiorę się kiedyś na jakieś browarbizowe spotkanie tudzież zlot.
Teraz jednak wyjezdzam na święta i nie będzie mnie w Łodzi.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziDzisiaj sprzedaje się tylko to, co kontrowersyjne, więc:
Od Magnusa wschód fallusa.Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshire Wyświetlenie odpowiedziNijak nie mogę sobie tego wyobrazić....
Comment
-
-
Od Mocnego z Jabłonowa przez tydzień boli mnie głowa, więc nawet jak jest w pecie to nie dawaj go kobiecie. Daj jej w zamian old kega- tak jak radzi ci kolega.Możesz też Goldbrauma, jak jej pozwoli mama.Aby nie imperatora bo to nie odpowiednia pora.
Comment
-
Comment