HOBGOBLIN,pieknie bursztynem w szkle sie mieni,nie bedziesz szukal przeszlosci cieni.
Odpiwki
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshire Wyświetlenie odpowiedziEkhm....Rozumiem, że ten odpiwek to pomyłka...pomroczność jasna czy inne diabelstwo?:P
Comment
-
-
Może odbiegnę nieco od tematu ( wybaczcie, taka moja kocia natura ), ale po przeczytaniu odpiwka Żą tudzież po wysluchaniu piosenki "do łezki łezka" naszła mnie refleksja na temat życia wewnętrznego autobusów. I pomyślałem sobie, że może tak jak my mamy odpiwki, tak autobusy mają odjazdy. Taki autobus sobie jedzie i wymyśla od taki na przykląd odjazd : "Od jazdy po Rembertowie południowym czuję się jak Żąleną po miodowym"Piwo pite z umiarem
nie szkodzi w żadnych ilościach.
Comment
-
-
Od czytania Waszych wypocin mam ochotę na Okocim
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziOd czytania Waszych wypocin mam ochotę na Okocim
Comment
-
-
Przeprowadziłem właśnie degustację nielicznych belgijskich pilsów. Oto garść wrażeń:
Od Jupilera na wymiot mi się zbiera,
Od Stelli Artuła* redzewieje nawet z nierdzewki ruła
Od Primusa wolę chyba piwa z USA
Od Maesa można nabawić się luesa**
* Zapis fonetyczny
** Mnie to szczęściem, ominęło, ale uważajciePiwo pite z umiarem
nie szkodzi w żadnych ilościach.
Comment
-
-
Kocur się zjawił no to jeszcze raz...
Od Starego Kocura fura, skóra i komóra.
Dałem linka dla jasności że to odpiwek a nie jakiś odkocurekLepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)
Comment
-
-
Na razie w piwnym sklepie w Amsterdamie zgarnąłem ostatnie 2 flaszki. Muszę wypić więcej to zobaczę, może podjedzie...Lepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)
Comment
-
Comment