Się wybiera piwo, które wielokrotnie zostało zodpiwkowane, się ma mniej odpowiedzi.
Odpiwki
Collapse
X
-
Jak się oczekuje odpowiedzi gdy wybierający jest w knajpie i pije Jagiełłę to takie są skutki- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
-
To jest ten dzień, który dał nam Pan
Po uzgodnieniach z Garfunkelką zwycięzcą ogłaszamy Pirackąmuzę za odpiwek zoologiczno-botaniczny: Od Jagiełły pchły chmiel zmełły.
Zwycięzcy gratulujemy i cieszymy się, że wracamy do zabawy.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Achhh.. dziękuję! Jestem, niezmiernie wzruszony! Nie spodziewałem się tego w najśmielszych snach...
Chciałbym podziękować moim Rodzicom, moim Dziadkom i wszystkim Przodkom za to, że jestem i mogłem ów odpiwek popełnić... mej Małżonce i memu Synowi, że mnie wspierali w chwilach największego zwątpienia twórczego... mej dyrekcji i współpracownikom, że przymykali oko na mą mniejszą efektywność w pracy w tych dniach...
A skoro zabawa trwa dalej...
...otóż...
... PIVRNECToruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.pl
Comment
-
-
Noo, nareszcie!
Nie będąc przekonanym, co do poprawności odmiany tego czeskiego "językołamacza" , pozwolę sobie zacząć tak:
Od Pivrneca... nie lada heca
Od Pivrneca ciężko się odpiwki skleca- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Comment
-
-
Od Pivrneca mokra kiecaLast edited by ART; 2008-12-23, 01:13.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziCo za ludzie. Niedługo werdykt raz do roku będzie.- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Comment
-
Comment