Co tak skromnie?
Odpiwki
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziOd Gavrocha pozbywam się biustonoszaToruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedzi
Od Gavrocha pozbywam się biustonosza
Nie no, ja cię prosza!
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
No dobra, widzę, że cytryna już wyciśnięta.
Ponieważ literatura nie może funkcjonować w oderwaniu od rzeczywistości, nagrodę otrzymuje Marusia za poniższy odpiwek rzucający światło na pewne wydarzenia (lub ich brak) na ostatnim zlocie:
Od Gavrocha pozbywam się biustonosza.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedzi(...) nagrodę otrzymuje Marusia za poniższy odpiwek rzucający światło na pewne wydarzenia (lub ich brak) na ostatnim zlocie (...)Last edited by pirackamuza; 2009-12-19, 00:47.Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziOczywiście. Dziewczyny mają moje pełne poparcie, że nie pokazały atrybutów w chwili, gdy nie mógłbym sobie popatrzeć.Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.pl
Comment
-
-
Od Bucanero Perłyfan hero (inglisz werszyn)bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedzinagrodę otrzymuje Marusia za poniższy odpiwek rzucający światło na pewne wydarzenia (lub ich brak) na ostatnim zlocie:
Od Gavrocha pozbywam się biustonosza.
Żą, to zdarzenie nie wydarzyło się, bo nie zostały spełnione pewne warunki, ale to już przeszłość, na następny zlot z Małążonką na pewno wymyślimy coś innego
Wracając do tematu: kontrowersyjny (mi wielce smakujący) Czarny Dąb.
Na początek proponuję, żeby lingwista Żą zapodał odmianę przez przypadki, bo tu mogą być wątpliwości
Comment
-
Comment