Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika garfunkel
od postu Twego mam w duszy coś miłego
to m-16 i dystynkcje 101 powietrzno- desantowej Krzyczących orłów to caluśkiem prawdziwe?
Super wiedza i wzrok, jestem pod wrażeniem! M-16 kopia elektryczna, a reszta 100% prawdziwe i oryginalne z lat 65-71.
W nagrodę kolejny tym razem bardziej śmiały odpiwek dla Ciebie:
Od Lwówka Śląskiego ślę Garfunkelce całusa wielkiego .
m-16 jest po prostu bardzo łatwe w rozpoznaniu, a dystynkcje orłów są równie słynne jak AA 82-ej z Fort Bragg; dzięki za całusa- ale ja najzwyczajniej w świecie jestem historykiem, więc chyba mi się za bardzo nie należy...; a lubisz też czołgi? bo mnie się bardzo ''podoba'' Merkava przez ten silnik z przodu
a teraz odpiwek, co by mnie stąd nie przegoniono
od Strong Warki na ubitą ziemię padają marynarki
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika garfunkel
...jestem historykiem, więc chyba mi się za bardzo nie należy...; a lubisz też czołgi? bo mnie się bardzo ''podoba'' Merkava przez ten silnik z przodu...
A i owszem, maszynka do pozazdroszczenia Żydom. Chyba przyszedł czas
na założenie nowego wątku "Przy piwie o ... militariach" Parę osób chyba się przyłączy do rozmów.
Trochę w temacie: Od GOLDSTARA nadmiaru Izrael w wojnach nie ma umiaru
trzeba , trzeba , trzeba założyć taki wątek, byłoby w nim miejsce i na kaliber armaty, i na poetyckie nazwy japońskich lotniskowców - " ulatujący żuraw" chociaż...;
ale ja tego wątku nie założę, mężczyżni w tym wypadku mają pierwsze słowo, poza tym ja jestem mediewistą i moja wiedza z zakresu ,o którym sobie tak miło opowiadamy jest jednak skromna;
a teraz odpiwek:
od Mocnego Bonera tęsknota mi doskwiera ( za Żywym...)
bardzo piękne, a ile w tym marzeń, o jednorożcach może...ech, Wy Mężczyżni!
od Piasta moc w szrankach wzrasta;
od Żywego Ambera chuć we mnie wzbiera;
od Kożlaka na życie mam smaka;
Comment