Witajcie, przeczytałem cały wątek czekajac na piwne odniesienia i nic. Sam też ich nie widzę i mogę tylko dodać, że parę lat temu GW 1 kwietnia poinformowała, że kupują ten pomnik Holendrzy i będzie to logo rozrywkowej dzielnicy Amsterdamu. Starsi rzeszowianie mówią natomiast, że twórcy pomnika pozowała żona I sekretarza KW PZPR (nazwisko pominę).
Wiersz o Rzeszowie
Collapse
Related Topics
Collapse
-
Browar z Tarnopola
Ekstr. 12%
Alk. 4,8%
IBU 13
Mają polską stronę i na kontrze też polski (dystrybutor w Rzeszowie)
https://opillia.com/pl/product/pyvo-...export-dunkel/
Aromat - wyraźnie słodowy, słodszy. Karmel, lekkie praliny,...-
Channel: Ukraina
-
-
Kolejny pub browaru Spółdzielczego otworzył się hucznie 3.06.21 w Rzeszowie. Mieści się 150 m od dworca PKP w piwnicy niezbyt pięknego postkomunistycznego budynku. Wnętrze pomieści 40-50 osób, jest w grafitowym kolorze ścian z kolorowymi piwnymi graffiti. Na kranach 20 piw, w tym 8 z Browaru...
-
Channel: Podkarpackie
2021-06-22, 23:00 -
-
Sklep zlokalizowany w "nowym" osiedlu APKLAN, obok stadionu Stal Rzeszów i McDonalda.
Bardzo mocno wyróżniają się na tle sieci zwłaszcza w Rzeszowie gdzie ciężko jest uświadczyć jakąkolwiek premierę.
W ofercie ok 300 różnych pozycji. Zaczynając od podstawowych piw...-
Channel: Podkarpackie
2020-11-07, 13:17 -
-
W najbliższym czasie będę przenosił Browar.biz i Centrum Piwowarstwa na serwer z nowym oprogramowaniem. Obecnego dwunastolatka nie jestem w stanie bezboleśnie zaktualizować, więc jest z tym trochę zachodu. Dla niektórych obecny stan to tylko niewyświetlanie się zielonej kłódeczki w przeglądarce...
-
Channel: Ogłoszenia i nowości w Browarze
-
-
Jak w temacie, poszukuje lokalu w Rzeszowie
w którym można skosztować lanego stouta.
Pamiętam że swego czasu był dostępne piwa w Rzeszowie:
Guinness, John Bull, Murphy's.-
Channel: Poszukuję miejsca...
2011-01-08, 20:57 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment