Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron
Wyświetlenie odpowiedzi
znalezione w mieście
Collapse
X
-
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Z samej duńskiej mordowni portowej nie mam fotek. Dym był za gęsty, cennik ,,znaleziony na mieście" przed Pubem. Taki świąteczny wafelek dawali do każdego piwa, to skomsumowałem do kieszonki. To chyba ost. fotki z ulicy. Gar z Lidla dostał zielone światło od małżonki, wziąłem ją na wecki
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kosher Wyświetlenie odpowiedziDojlidy, 10.5, Namysłów, Piast... tylko gdzie jest kurna bar!?
Comment
-
-
W podwarszawskim Auchan M1 wydzielona półka z piwami z regionu na którym można wybrać m.in. Warszawiaka z wielkopolskiej Kamionki, Damę z War... znaczy się z Bytowa albo świętochowski Browar Za Miastem.
Pewnie musieli czymś zapełnić miejsce, samym Perunem, BeerLabem i Błoniem nie dało rady.Last edited by kosher; 2021-02-10, 15:06.
Comment
-
-
Comment