Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika peter007
A mnie się podoba
Tylko małe to fi
Gratuluje pozytywnego odbioru reklamy. Powiem Ci tylko, że mi się też parę razy różne cuda podobały a rozbiło się wszystko o małe fi
Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika YouPeter
Jakby na to nie spojrzeć reklama bardzo dobra. Zwraca uwagę tak bardzo że rozmawia się o niej nawet na forum o tematyce piwnej
Jeśli decyzję o zakupie stali będzie podejmował kierowca, to może i chwyci. Ale generalnie ta reklama jest prostacka i takoż świadczy o tym, który ją postanowił tam postawić. Żart może i dobry, ale przy wódce o 3 nad ranem jak już naprawdę nie ma o czym gadać.
Jeśli decyzję o zakupie stali będzie podejmował kierowca, to może i chwyci. Ale generalnie ta reklama jest prostacka i takoż świadczy o tym, który ją postanowił tam postawić. Żart może i dobry, ale przy wódce o 3 nad ranem jak już naprawdę nie ma o czym gadać.
To tłumaczyłoby dlaczego "żartu" nie kumam: nie piję wódki
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dziś bez zdjęcia, musi wystarczyć opis. Opis faceta, krórego widok prawie wyjął mnie z kamaszy. Hit sezonu, jak nie pięciolatki.
Idę ja dzisiaj przez warszawski Dworzec Centralny i widzę gościa w typie Dresiarz. Jak to Dresiarz przez duże "D", miał na sobie ów jegomość nienagannom elegandzkom skórzanom marynarę, do kompletu spodnie dresowie Reebok w kolorze granatowym i buciory sportwe Nike w kolorze Żarówiasty Czerwony. Fryzura Mokry Włoch dopełniła całości jak wisienka na torcie.
Mało się o kiosk nie zabiłem...
Comment