Żeby nie było żadnych wątpliwości.
znalezione w mieście
Collapse
X
-
Comment
-
-
no proszę ART robi kasę na fast foodach a mówi, że brak kasy na serwerMilicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Znalezione w mieście (II)
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedzino proszę ART robi kasę na fast foodach a mówi, że brak kasy na serwer- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Z tyłu jest zielony parasol - pewnie Lech albo Carlsberg...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_Shaggy Wyświetlenie odpowiedziZ tyłu jest zielony parasol - pewnie Lech albo Carlsberg...Nie należy odkładać na jutro, tego co można wypić dzisiaj.
Nie wierzę abstynentom.
Comment
-
-
Comment
-
-
Last edited by biermann; 2008-11-27, 21:26."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
wchodzę wczoraj po piwnych zakupach w Zofmarze do sklepu numizmatycznego w Łodzi przy ul. Legionów, aby zasięgnąć języka na temat kupna monet kolekcjonerskich, ich przechowywania, literatury itd.
wchodzę, mówię dzień dobry ble ble:
- Wie Pan, tak trochę myślałem ostatnio, żeby część zarobku w monety zainwestować i chciałbym się dowiedzieć paru....
- Tak, młodzi to tylko patrzą, żeby do roboty nie chodzić, a pieniądze mieć!!!
- ?...........? - zatkało mnie jak sedes na imprezie studenckiej
- Ciekawe za co potem ludzie mają kupować jak tak wszyscy będą inwestowali?! Jak Wam pieniędzy chce to do roboty iść, a nie mi tu głowę zawracać!!!
- Panie przecie za kradzione nie zamierzam kupować.... - próbuje coś jeszcze wtrącić, ale gość z mordą na mnie wjeżdża
- Kurwa 35 lat monety zbieram, książki czytam, całe życie się uczę, a tu mi taki przychodzi, bo mu sie monet zachciało, kurwa no....
- ............. (chciałem tu spytać co w tym złego, że ja chce kupić skoro on sprzedaje, ale gość mnie do głosu nie dopuszczał)
-.... idź mi Pan stąd, bo z takimi kurwa to nawet mi się rozmawiać nie chce!!!
przyznam szczerze, że z takim typem to się nawet na PKP nie spotkałem; widać Pan ów tak się w monety zapatrzył, że nie zauważył się system w Polsce zmienił
Comment
-
-
Comment
-
Comment