Znalezione w Poznaniu.
znalezione w mieście
Collapse
X
-
wchodzę wczoraj po piwnych zakupach w Zofmarze do sklepu numizmatycznego w Łodzi przy ul. Legionów, aby zasięgnąć języka na temat kupna monet kolekcjonerskich, ich przechowywania, literatury itd.
wchodzę, mówię dzień dobry ble ble:
- Wie Pan, tak trochę myślałem ostatnio, żeby część zarobku w monety zainwestować i chciałbym się dowiedzieć paru....
- Tak, młodzi to tylko patrzą, żeby do roboty nie chodzić, a pieniądze mieć!!!
- ?...........? - zatkało mnie jak sedes na imprezie studenckiej
- Ciekawe za co potem ludzie mają kupować jak tak wszyscy będą inwestowali?! Jak Wam pieniędzy chce to do roboty iść, a nie mi tu głowę zawracać!!!
- Panie przecie za kradzione nie zamierzam kupować.... - próbuje coś jeszcze wtrącić, ale gość z mordą na mnie wjeżdża
- Kurwa 35 lat monety zbieram, książki czytam, całe życie się uczę, a tu mi taki przychodzi, bo mu sie monet zachciało, kurwa no....
- ............. (chciałem tu spytać co w tym złego, że ja chce kupić skoro on sprzedaje, ale gość mnie do głosu nie dopuszczał)
-.... idź mi Pan stąd, bo z takimi kurwa to nawet mi się rozmawiać nie chce!!!
przyznam szczerze, że z takim typem to się nawet na PKP nie spotkałem; widać Pan ów tak się w monety zapatrzył, że nie zauważył się system w Polsce zmieniłComment
-
-
Widać że za dużo z Ironem miałeś ostatnio do czynienia, same nagrobki Ci w głowie.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Nagrobków u Ciebie nie ma? Jesteś z innego kręgu kulturowego?Last edited by ART; 2011-12-07, 13:07.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
A może sex hop to jest najnowsza odmiana chmielu, która daje piwu szczególną mocComment
-
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
Comment