Przypomniała mi się akcja, jak w Opolu odbyło sie święto z okazji pozostawienia nam województwa. Jechałam ja sobie na drugą stronę miasta autobusem, a w połowie drogi się okazało, że jakiś marsz dziękczynny się odbywa i to akurat tak, że przecina dorgę autobusu. Jak nas poinformował kierowca - dopiero się zaczęło i oznacza to jakieś pół godziny postoju w okropnym ukropie. Musiałam drałować na piechotę. Jeszcze kurka jakiś harcerz chciał mnie później oznakować nalepką na pierś, że niby się cieszę z tego faktu. Mało mu łapki nie oderwałam, tak się cieszyłam
znalezione w mieście
Collapse
X
-
Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D -
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaStałam dziś sobie 15 minut przed swiatlami, bo studenci zrobili przemarsz do rynkuPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykJak nas poinformował kierowca - dopiero się zaczęło i oznacza to jakieś pół godziny postojuComment
-
"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.Comment
-
"....jak kto chce piwa. A jak nie kce piwa..to pukadź..."
Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.Comment
-
-
Największe rozczarowanie Michaela Jacksona (nie tego od piwa) - jak się dowiedział że Boyz2Men to nie jest firma cateringowa.Lepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)Comment
-
Warszawa, delikatesy na skrzyżowaniu Wolskiej i Płockiej.
Miałem to zamieścić już dawno, ale akoś mi umknęło. Jak dla mnie, jest najbardziej kretyński sposób zachęty do kupna, jaki widziałem.
Widząc z daleka ten rower na wystawie myślałem, że to jakaś promocja, w której można go wygrać...Dick Laurent is dead.Comment
Comment